Next_Capitall

Edenred, primul emitent de tichete de masă electronice care obține certificarea rețelei de comercianți parteneri

Edenred Romania, liderul pieței tichetelor și cardurilor preplătite, este primul emitent care obține certificarea oficială a rețelei de comercianți parteneri care acceptă plăți cu cardurile de masă Ticket Restaurant.

EdenredCertificarea a fost obținută printr-un audit efectuat în luna august de SGS Romania, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării.

Conform auditului SGS Romania, rețeaua de acceptare pentru cardurile de masă Ticket Restaurant numără peste 6.000 de magazine și are acoperire 100% națională.

Tichetele de masă electronice sunt un pilon de bază în programele moderne de beneficii extra-salariale ale clienților noștri, iar rețeaua de acceptare joacă un rol cheie în asigurarea unui grad mare de satisfacție în rândul utilizatorilor. Certificarea rețelei de comercianți parteneri vine din dorința de a fi punctul de referință pe piața cardurilor de masă, și de a oferi clienților un grad cât mai mare de profesionalism și transparență”, declară Dana Sîntejudean, Director General Adjunct al Edenred Romania.

Compania este lider detașat al pieței tichetelor de masă electronice, având peste 150.000 de carduri Ticket Restaurant emise în perioada octombrie 2015 – august 2016. Cardurile de masă Ticket Restaurant de la Edenred pot fi utilizate pentru a achizitiona produse alimentare în toate lanțurile de hypermarketuri și supermarketuri, dar și in mii de magazine alimentare de proximitate, cantine, pizzerii si restaurante.

Campanie de crowdsourcing cu recompense pentru utilizatorii cardurilor Edenred

Edenred a inițiat o campanie permanentă de crowdsourcing, prin care toți utilizatorii cardurilor de masă Ticket Restaurant pot indica magazinele sau restaurantele încă neafiliate pe care le doresc adăugate în rețea. La fiecare șase luni, contributorii care propun noi comercianți în rețeaua de magazine partenere la cardurile Edenred sunt premiați cu carduri cadou, prin tragere la sorți.

Campania a demarat la data de 25 iulie și se va derula pe durată nelimitată, detalii fiind disponibile online pe edenred.ro.

În România, compania deservește peste 35.000 de companii-client și  1 million de utilizatori pentru tichete și carduri de masă Ticket Restaurant, tichete și carduri cadou, tichete de creșă, tichete sociale, precum și carduri preplătite pentru cheltuieli profesionale.

Grupul Edenred are la nivel internațional 26 de milioane de utilizatori ai cardurilor emise. Cu un volum emis de peste 18.3 miliarde de euro anual la nivel mondial, din care 65% în format electronic, Edenred este cel mai mare emitent de tichete și carduri preplătite de beneficii.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Edenred, primul emitent de tichete de masă electronice care obține certificarea rețelei de comercianți parteneri
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: