Next_Capitall

Eurodac Automation finalizează proeictul Fabrica de Miere „Casa Mierii”

logoeurodacEurodac Automation finalizează proeictul Fabrica de Miere “Casa Mierii”, din localitatea Ciulnița județul Ialomita, în luna aprilie a anului 2013. Acesta este deja al doilea proiect de acest gen, al companiei Eurodac Automation.

Având experiență implementării altor proiecte în sistem turn-key în domeniul apicol, Eurodac Automation a initiat proiectul de construcție și utilare a centrului de procesare a mierii din Ciulnița în anul 2011 prin implementarea, din punct de vedere al utilajelor, a unui flux complet automat de procesare și dozare a mierii cu o capacitate lunară de peste 50 de tone.

Acesta este unul dintre proiectele turn-key ale companiei Eurodac Automation, care s-a ocupat inclusiv de contrucția, realizarea fluxului tehnologic, de utilarea și compartimentarea halei de producție.

Proiectul este în intregime realizat în Romania, echipamentele de procesat, dozat și verificat ale fluxului de producție fiind propuse integral de către echipa de specialiști Eurodac și fiind, totodată, adaptate cerințelor clientului.

Caracteristicile cele mai importante ale proiectului sunt rapiditatea în realizare și obținerea unui raport calitate – preț excelent.

“Suntem bucuroși să finalizăm acest proiect și să asistăm la inaugurarea centrului de colectare și procesare a mierii, singurul de acest gen din zonă, care va ajuta asociația apicultorior din județ să valorifice mai bine produsele apicole, prin tehnologiile noi ale utilajelor pe care le-am implementat.” a declarat Dragos Stoica, Director de Vanzări și Partener Eurodac Automation.

Inaugurarea fabricii “Casa Mierii” a avut loc vineri, 26 aprilie, în prezența domnului primar al localității Ciulnița, Dl. Gheorghe Stelică, a președintelui asociației Casa Mierii, Dl. Nicu Cucu și a mai multor reprezentanți ai presei locale.

Proiectul are ca scop ajutarea apicultorilor din zonă oferindu-le posibilitatea ambalării automatizate a produselor lor în vederea comercializării lor atât la nivel național cât si internațional.

Despre Eurodac Automation

Eurodac este o companie specializată în furnizarea de utilaje și mașini automate, linii de producție și fabrici la cheie.

Echipamentele și mașinile comercializate de compania noastră sunt proiectate pentru a oferi eficiență în producție și costuri scăzute în domenii precum: industria alimentară, farmaceutică, cosmetică, a bunurilor de larg consum, auto, și nu numai.

Prin experiența sa internațională amplă, Eurodac a încheiat parteneriate pe termen lung cu producători specializați de echipamente și masini industriale, prin care asigură clienților săi un raport excelent performanță/preț și livrare rapidă.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,075 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Eurodac Automation finalizează proeictul Fabrica de Miere „Casa Mierii”
Explorează subiecte similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: