EVOhoreca lansează o soluție pentru antreprenorii mici și mijlocii din horeca: mobilier în leasing operațional

În contextul economic actual, în care investitorii sunt mai precauți decât în anii precedenți, EVOhoreca, unul dintre cei mai mari jucători pe piața de soluții de amenajări pentru industria HoReCa, lansează un nou produs menit să ajute afacerilor mici și mijlocii din industrie: leasing operațional pentru mobilier. Serviciul – în premieră pe piața din România – este dedicat antreprenorilor din industrie cu afaceri mici și medii care își doresc să facă investiții fără să își blocheze fluxul de numerar. Leasingul operațional pentru mobilier oferă un randament mai mare în exploatare, fiind o opțiune mai ales pentru antreprenorii care au un acces limitat la surse de finanțare.

evohoreca

„Revitalizarea industriei în era post-Covid19 vine la pachet cu o anunțată și discutată criză, pe fondul scumpirilor repetate și a contextului socio-politic. Prin urmare, cu acest produs venim în întâmpinarea celor care vor să facă investiții pentru a-și dezvolta business-ul, însă nu au acces la finanțări europene sau private. De altfel, în ultimul an se observă o tendință clară în piață spre proiecte de impact, cu o calitate superioară, care să se ridice la nivelul unui client final tot mai exigent. Astfel, în 2022 numărul comenzilor a scăzut cu 18% YoY, însă valoarea medie a proiectelor a crescut cu 33%”, a precizat Alin Trușca, fondator și CEO EVOhoreca.

Valoare minimă contractuală: 5000 de euro

Produsul, lansat în parteneriat cu Autonom Equipment Lease, oferă posibilitatea de a utiliza echipamentele dorite pentru desfășurarea activității, nefiind necesară achiziționarea și în consecință blocarea resurselor de capital. Astfel, compania își păstrează un cash-flow previzibil, achitând o rată lunară fixă și 100% deductibilă, pe o perioada cuprinsă între 12 și 60 de luni. Produsul de finanțare se acordă pentru o valoare minimă contractuală de 5.000 de euro.

„Ne bucurăm să încheiem un parteneriat cu EVOhoreca și să oferim acces către soluții profesionale din industria de profil. Ne dorim să susținem dezvoltarea companiilor mici și mijlocii prin soluții de leasing operațional ce oferă acces la echipamentele necesare dezvoltării, fără blocarea capitalului activ”, a declarat Mihaela Mihai, Manager Autonom Închiriere Echipamente.

Procesul de accesare a leasingului operațional pentru mobilier horeca urmează câțiva pași simpli: clientul alege produsele necesare din portofoliul EVOhoreca, Autonom analizează bonitatea firmei, iar în urma acestei analize sunt livrate echipamentele comandate. Mai multe despre procesul de finanțare, valoarea ratei, a dobânzii și un simulator pentru acest produs este disponibil aici.

EVOhoreca, creștere de 33% în 2022

EVOhoreca, unul dintre cei mai mari jucători pe piața de soluții de amenajări pentru HoReCa, a încheiat 2022 cu o cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro, o creștere de 33% față de anul precedent. În 2022, compania a investit 100.000 de euro în mărirea spațiului de depozitare, în extinderea stocurilor și portofoliului de produse, pe fondul revitalizării resimțite în industrie după ridicarea tuturor restricțiilor cauzate de pandemie.  Pentru anul în curs, compania estimează o creștere a cifrei de afaceri cu minim 15% și o dinamică accentuată pe segmentul amenajărilor de hoteluri.

Compania are peste 180 de furnizori pentru toate produsele din portofoliu, iar acesta cuprinde toate tipurile de produse necesare proiectelor de amenajare în domeniul Horeca: corpuri de iluminat, parchet, mochetă, umbrele, șezlonguri, scaune de birou, recepții, camere de hotel.

Autonom este o companie cu capital 100% românesc, pornită în 2006, în Piatra Neamț și este un jucător în top 5, după cifra de afaceri, în sectoarele principale de activitate: leasing operațional și închirieri auto. Compania oferă soluții moderne de mobilitate și finanțare precum: închirieri pe termen scurt și mediu, leasing operațional, transferuri cu șofer, închirierea temporară de flote, servicii de fleet management, asistență rutieră, servicii de spălătorie auto și închiriere de echipamente.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *