Facturile emise de Compania Apa Brașov se pot plăti acum și prin PayPoint

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunţă semnarea unui nou parteneriat cu operatorul regional de servicii de furnizare a apei şi canalizare din judeţul Braşov: Compania Apa Braşov.

Terminal PayPoint.

Clienţii Companiei Apa Braşov îşi pot plăti de acum facturile de apă şi canalizare sigur şi rapid, în oricare dintre cele peste 270 magazine de proximitate din judeţul Braşov care au instalate terminale PayPoint.

Suntem încântaţi că începând cu luna februarie 2015 oferim clienţilor Companiei Apa Braşov o nouă modalitate de plată prin intermediul terminalelor PayPoint, ce va asigura un mijloc comod de achitare a facturilor de apă”, au  declarat reprezentanţii Companiei Apa Braşov.

Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint. Procesul este simplu: vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul plăteşte suma în numerar şi primeşte un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Întreaga operaţiune este foarte rapidă, sigură şi reduce considerabil timpul alocat plăţii facturilor, iar comisionul este zero.

Acest parteneriat contribuie semnificativ la consolidarea poziţiei PayPoint în centrul ţării şi confirmă eforturile depuse pentru a ajunge aproape de un număr cât mai mare de consumatori. Locuitorii judeţului Braşov utilizează de ani de zile, cu încredere, sistemul PayPoint pentru o gamă variată de plăţi; ne bucură faptul că acum le putem pune la dispoziţie reţeaua noastră şi pentru plata facturilor emise de Compania Apa Braşov. Astfel, de acum un singur drum la PayPoint rezolvă problema tuturor facturilor de utilităţi.”,a declarat Mugur Dogariu, Managing Director, PayPoint România.

Pe lângă plata facturilor ce aparţin Companiei Apa Braşov, locuitorii judeţului îşi pot plăti prin intermediul terminalelor PayPoint şi contravaloarea rovinietei, facturile de gaz, curent electric, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, pot realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi pot efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,034 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Facturile emise de Compania Apa Brașov se pot plăti acum și prin PayPoint

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: