FleetMaster, soluția completă de gestionare a parcurilor auto

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul telematicii și al dezvoltării software, Compania Briliant Technologies a creat FleetMaster, o soluție completă TMS (Transport Management System) și FMS (Fleet Management System) ce acoperă întreaga gamă de operațiuni: Optimizare și Planificare Automată a Rutelor, Fleet Management, Business Intelligence și Telematică Avansată.

FleetMaster

“FleetMaster acoperă întreaga gamă de funcţii de administrare a parcului auto, cum ar fi finanțarea vehiculelor, întreținerea vehiculelor, telematica vehiculelor (monitorizare GPS, diagnoză OBD etc), gestionarea şoferilor, gestionarea vitezei, gestionarea combustibilului, managementul sănătății și siguranței,” a declarat Adrian Boaru, CEO FleetMaster.

FleetMaster vine cu un sistem de stabilire a traseelor de ultimă oră ce redefinește afacerile de distribuție și logistică. Aplicația preia controlul asupra clienţilor, comenzilor, vehiculelor şi şoferilor şi optimizează totul: încărcarea camioanelor, planificarea optimă a traseelor, livrarea și confirmarea în timp real, instrucțiunile şoferului și rapoartele comparative.

Scopul acestor operațiuni este Optimizarea traseelor prin utilizarea a cât mai puține vehicule prin încărcarea la o capacitate optimă, diminuarea numărului de km parcurși, reducerea costurilor cu combustibilul și reducerea cheltuielilor cu personalul de planificare și dispecerizare.

FleetMaster, o soluție potrivită companiilor de distribuție și operatorilor logistici

Soluția FleetMaster are aplicabilitate în diferite industrii printre care enumeram Distribuție și Logistică, Curierat și Servicii poștale, Transport public, Utilități și deșeuri, Ambulanță, Intervenție Rapidă și Pază, Taxi sau Asigurări.

Pentru fiecare industrie aplicația utilizează algoritmi diferiți, bazați pe specificul zonei de activitate precum și comportamentul operațional al fiecărei companii.

În zona de FMS (Fleet Management System) aplicația se comportă ca un adevărat BI (Business Intelligence), livrând instant analize grafice complexe pe toate categoriile de costuri, monitorizare leasing, management de carburant sau comportament șofer.

“În esență, FleetMaster BI vă ajută să obțineți o idee mult mai clară despre operațiunile interne ale afacerii dumneavoastră. Toate tablourile de bord și rapoartele sunt concepute ca un instrument BI, permițându-vă să monitorizați vizual operațiunile afacerii și să efectuați analize și să identificați tendințele care ar putea afecta beneficiile afacerii dumneavoastră,” a precizat Adrian Boaru.

Cel mai mare consumator de timp – analiza foilor de parcurs – a fost eliminată în totalitate prin introducerea unui ecran SMART din care reiese întreaga activitate a flotei grupată după propriul concept al fiecărei companii utilizatoare.

Chiar și activitatea de investigare tradițională cu privire la traseul unei mașini este acum doar un simplu proces, sistemul procesând autonom întreg fluxul de informație și livrând doar analize comparative.

FleetMaster se poate interfața cu sistemele software deja existente

Unul dintre punctele forte al companiei este capacitatea de a oferi interfațarea sistemului FleetMaster cu sistemele deja existente în cadrul companiei dumneavoastră (ERP, WMS, Custom Software) și implementarea soluției la numai o fracțiune din timpul și costurile practicate de către competitorii naționali și internaționali.

Folosind FleetMaster, clienți naționali și internaționali precum Ericsson – 17 țări, Poșta Română, Heineken, Bere Băuturi București SA, Amigo Intercost, Nitela, Cris-Tim, Altex și alte sute de companii medii și mari, și-au îmbunătățit eficiența operațională și au câștigat avantaj competitiv prin optimizarea serviciilor de preluare, livrare, încărcare, rutare și planificare teritorială (last mile logistics și territory optimization).

“Suntem mândri să spunem că FleetMaster este o soluție completă de gestionare a parcurilor auto, care îi ajută pe clienții noștri să elimine sau să reducă la minimum riscurile asociate investițiilor în vehicule, îmbunătățind eficiența, productivitatea și reducând costurile totale de transport și de personal, asigurând, în același timp, respectarea completă a legislației guvernamentale prin adoptarea celor mai înalte standarde de calitate și securitate în domeniu: Certificate ISO 9001, 14001 și 27001, Certificat SSL Validare prelungită Geotrust, Certificat NATO Ncage și Certificări obţinute de la poliție și de la departamentul de pompieri,” a declarat Adrian Boaru.

Întreaga gamă de servicii precum și lista completă a funcționalităților este disponibilă pe site-ul companie www.fleetmaster.ro.

FleetMaster Contact:

Telefon: +40 21 636 36 08
Email: contact@fleetmaster.ro

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *