Florin Stoleriu este noul Director de Vânzări al PayPoint România

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunță numirea lui Florin Stoleriu în funcția de Director de Vânzări.

PayPointÎn acest rol, Florin coordonează cea mai extinsă echipă din cadrul PayPoint, departamentul ce reprezintă interfața dintre companie și reţeaua de retail, responsabil de dezvoltarea teritorială a PayPoint și de relația directă dintre companie și comercianții parteneri.

Numirea lui Florin în poziția de Director de Vânzări vine într-un context cu multe provocări si obiective ambiţioase pentru PayPoint, generat de dinamica naturală a pieţei dar şi de achiziția companiei Payzone, în octombrie 2017. Experiența vastă a lui Florin în domeniul vânzărilor, în special în industria bunurilor de larg consum, este necesară cu atât mai mult în acest moment şi va juca un rol decisiv în creionarea şi implementarea strategiei pe termen mediu şi lung.

Florin activează în vânzări de peste 20 ani, consolidându-și cariera alături de nume importante cum ar fi Inbev România/Bergenbier, Fabryo sau Policolor. Acesta a condus echipe extinse și a deținut diverse funcţii, de la Manager Regional, Senior Brand Manager, Director Comercial și, înainte de a se alătura PayPoint, Business Unit Director la Policolor. Florin a urmat cursurile Universității Tehnice din Iaşi şi este absolvent al programului Executive MBA din cadrul ASEBUSS. De-a lungul carierei si-a dezvoltat continuu nivelul de expertiză în managementul vânzărilor, dezvoltarea şi lansarea de produse, trade marketing şi proiectarea de politici comerciale.

„M-am alăturat cu încredere companiei PayPoint pentru că întotdeauna mi-a plăcut să-mi aduc contribuţia la dezvoltarea liderului de piaţă. Intenţionez ca, alături de toţi colegii, să facem zi de zi, pas cu pas, lucrurile simple extraordinar de bine, ceea ce va asigura dezvoltarea sustenabilă şi continuă a PayPoint. Mă voi concentra pe trei aspecte esenţiale în opinia mea: consolidarea unei echipe cu oameni pasionaţi şi cu atitudine de învingători, implementarea unor procese interne eficiente şi promovarea unor relaţii de parteneriat win-win cu comercianţii din reţea. În calitate de lider de piaţă suntem obligaţi să găsim permanent soluţii inovatoare şi să redefinim standardele de eficienţă.”, a declarat Florin Stoleriu, Director de Vânzări al PayPoint România.

Dinamica specifică a pieţei în care operăm, provocările aduse de alăturarea Payzone echipei şi reţelei de comercianţi PayPoint, dar şi proiectele viitoare ce vor trebui implementate în teren cu brio, au determinat aducerea în echipa noastră a unui Director de Vanzări cu experienţa şi competenţele lui Florin. Vânzările reprezintă motorul companiei, iar PayPoint avea nevoie de un profesionist care să ducă acest departament la următorul nivel, consolidând poziţia de lider pe segmentul de piaţă în care operăm. Suntem siguri că Florin are toate atuurile necesare pentru a face acest lucru și îi urăm bun venit în echipa PayPoint.”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director al PayPoint România.

PayPoint România

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub marcă proprie în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienți prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, compania are încheiate contracte cu 163 clienți importanți din domeniul telecomunicațiilor, al utilităților, al serviciilor financiare şi nu numai.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *