Cum ajută tehnologia video companiile din retail

Descarcă gratuit Ghidul ”Tehnologia video în retail”!

9 metode prin care tehnologia video ajută companiile din retail să respecte regulile de protecție împotriva Coronavirus și să optimizeze experiența oferită clienților!

Restricțiile care au intrat în vigoare încă de la jumătatea lunii martie, din cauza pandemiei cu Coronavirus, reprezintă o reală provocare pentru companiile din retail. Funcționarea magazinelor este condiționată de respectarea unor reguli de igienă și de siguranță foarte stricte, iar una dintre cele mai importante și necesare reguli este respectarea unei distanțe minime între persoane atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

Conform unei analize realizate de epidemiologi și publicate în Jurnalul Științific, aceste reguli de distanțare („distanțare socială” sau „distanțare fizică”) vor reprezenta și în continuare o componentă importantă a luptei împotriva virusului, pentru a preveni apariția unor valuri noi de infecție.

Pentru companiile din retail apar noi semne de întrebare, de tipul:

•  Cum poate fi evitată aglomerarea magazinului?

•  Care este cea mai frecventată zonă a magazinului și în ce perioadă?

•  Cum ne putem asigura că distanța minimă dintre oameni este respectată?

•  Cum ne putem asigura că toți clienții care intră în magazin poartă mască?

•  Cum ne putem adresa clienților care încalcă regulile, evitând în același timp un conflict?

Și multe altele, în așa fel încât să păstrezi un mediu sigur în zonele de vânzare, atât pentru angajați, cât și pentru clienți, având în vedere contextul actual, dar și pentru a crește eficiența și a oferi o experiență plăcută la cumpărături.

Soluții personalizate în funcție de cerințele utilizatorilor

În funcție de dimensiunea retailerului – un singur magazin, un centru comercial sau un lanț de magazine cu management centralizat – Milestone oferă diferite soluții, proiectate în funcție de necesitățile și cerințele utilizatorilor.

Avantajul platformei deschise este că utilizatorul nu este condiționat să folosească anumite echipamente hardware sau componente software (de exemplu, camere sau soluții de analiză video), căci Milestone XProtect® asigură compatibilitate cu o gamă extinsă de produse.

Prin urmare, camerele deja existente pot fi integrate în sistem fără niciun fel de probleme. De asemenea, utilizatorii care deja folosesc platforma XProtect® pot integra cu ușurință soluții de la alți producători, pentru a ajusta sistemul în funcție de necesități și particularități. Iar utilizatorii care pornesc de la zero se bucură de toată susținerea și consilierea din partea echipei Milestone.

Descarcă gratuit Ghidul ”Tehnologia video în retail”!

Află care sunt cele 9 metode prin care tehnologia video ajută companiile din retail să respecte regulile de protecție împotriva Coronavirus și să optimizeze experiența oferită clienților!

Centrele comerciale și obiectivele de tip campus, cu mai multe clădiri și magazine în același loc, au nevoie de tehnologii diferite față de o companie de retail de mari dimensiuni, cu sediul central și magazine în locuri diferite, dintr-un motiv simplul: cerințele și nevoile sunt complet diferite.

De aceea, soluțiile oferite sunt proiectate în funcție de necesități, indiferent că este vorba despre o instalare cu 5 sau cu 15.000 de camere. Astfel, se poate face, de exemplu, diferențierea între cerințele specifice unui utilizator din segmentul retail cu un singur magazin și unul cu o rețea de magazine cu management centralizat.

Utilizatorii se pot baza pe soluțiile Milestone, întrucât Milestone Systems a fost de-a lungul ultimilor 21 de ani unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de sisteme de management video (VMS). Cu peste 500.000 de instalări în peste 27 de țări, Milestone Systems oferă soluțiile sale VMS la nivel global și are întotdeauna soluția potrivită pentru orice situație.

retail

Cât timp și câți bani presupune achiziționarea unor astfel de tehnologii? Care sunt tehnologiile necesare pentru a transforma mediul de activitate într-unul sigur? Un aspect important care trebuie avut în vedere este că o astfel de investiție nu are efecte numai pe durata crizei de Coronavirus.

Dincolo de regulile de distanțare și de prevenția furtului și fraudei, un sistem modern și eficient de supraveghere și management video, precum Milestone XProtect®, contribuie semnificativ la reducerea costurilor. Astfel, nu oferă numai securitate pentru clienți și angajați, ci și eficiență operațională și o experiență îmbunătățită la cumpărături, în plus, creșterea profitului.

Descarcă gratuit Ghidul ”Tehnologia video în retail”!

Află care sunt cele 9 metode prin care tehnologia video ajută companiile din retail să respecte regulile de protecție împotriva Coronavirus și să optimizeze experiența oferită clienților!

De reținut: Tehnologia video nu afectează dreptul la confidențialitate al clienților!

Pentru a afla mai multe despre tehnologia Milestone îl puteți contacta pe reprezentantul companiei pentru România:

Marton Miklos – MMI@milestone.dk

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *