GUN Media, agenția de marketing digital, anunță o creștere de 15% în 2023 și un nou partener în echipa de management

Agenția GUN Media, un jucător important în domeniul marketingului digital, raportează o cifră de afaceri de 4,5 milioane de lei, în creștere cu 15% față de anul precedent, datorită consolidării relației cu clienții din portofoliu, prin lansarea unui serviciu de email marketing și investiția într-un CRM integrat cu platforme social media. 

gun media

Portofoliul GUN Media

Într-un an definit de un context economic nefavorabil investițiilor, GUN Media a răspuns constructiv acestei dinamici prin dezvoltarea de parteneriate pe termen lung și servicii de performance marketing. Astfel, în portofoliul GUN Media se numără acum, printre altele, Cupio.ro, NeaKaisa.ro, TheHome.ro, PrestigeHome.ro, VLAdiLA.ro și Case-Smart.ro, branduri de top în sectoarele de cosmetice profesionale, home&deco, sanitare sau de iluminat inteligent.

Lansarea serviciului de email marketing și inițiativa de a dezvolta un CRM integrat cu platformele Google, Meta și TikTok sunt doar câteva dintre inovațiile cheie ale anului care tocmai s-a încheiat. Acestea subliniază angajamentul GUN Media de a integra cele mai noi tehnologii pentru a servi nevoilor în continuă schimbare ale clienților săi.

A fost un an cu foarte multă presiune din piață. Având un portofoliu mare de afaceri ecommerce, rezultatele clienților noștri au fost influențate de consumul din retail, iar în prima jumătate a anului s-a simțit o contracție puternică la nivel de consum. Din a doua jumătate a anului, majoritatea clienților din portofoliu au înregistrat creșteri. Pentru noi, cel mai important a fost să ne orientăm către clienți stabili, cu viziune pe termen lung, cărora să le putem oferi servicii de performance cu un nivel de suport foarte ridicat” spune Robert Trandafir, CEO GUN Media.

Alexandru Curtașu devine partener al GUN Media

Alexandru Curtașu, aflat în funcția de Head of Performance Marketing al GUN Media, devine din ianuarie 2024 partener GUN Media, după 5 ani în care a trecut prin toate rolurile în divizia de Paid Media a agenției. Curtașu a lucrat direct cu aproximativ 80 de business-uri diferite, a gestionat sute de conturi de publicitate, în ultimul an având o contribuție semnificativă la dezvoltarea departamentului și la creșterea oamenilor din echipă.

Creștere calitativă în sectorul ecommerce. Obiective pentru 2024

Pe parcursul a aproape 11 ani de activitate, compania a colaborat cu peste 400 de branduri și a încheiat anul 2023 cu un portofoliu de 85 de clienți activi.

Pentru 2024, compania își propune să continue trendul pozitiv de dezvoltare, prin consolidarea relațiilor cu clienții cu potențial de creștere atât în România, cât și la nivel internațional. De asemenea, echipa se așteaptă la o majorare a cererii pentru serviciul de email marketing. Un alt obiectiv al companiei este de a-și extinde portofoliul cu magazine online din România care își doresc să activeze și în alte teritorii, iar cu acest scop, compania integrează servicii de tip SaaS dedicate.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *