Soluția Honeywell Voice by Total Technologies oferă siguranță și eficiență lucătorilor comerciali din retail & FMCG

Honeywell Voice, un sistem furnizat în România de Total Technologies, compania românească cu peste 28 de ani de experiență pe piața IT, oferă siguranță și eficiență angajaților din retail & FMCG, logistică sau curierat. Soluția, care funcționează “hands free”, aproape fără a fi necesară atingerea echipamentului, folosește comenzile vocale pentru gestionarea unor procese specifice spațiilor logistice.

Honeywell Voice

În actualul context sanitar, managerii de depozite și de spații logistice trebuie să ofere lucrătorilor un mediu de muncă sănătos, mai mult ca oricând. Întrucât distanțarea fizică este obligatorie în situația actuală, Honeywell Voice susține tot ce înseamnă igienă, distanțare, siguranță, iar în același timp susține eficient afacerea, activitățile din depozit fiind realizate cu succes.

Cum soluția de voce poate aduce îmbunătățiri operaționale

Odată implemntat sistemul, acesta va permite să direcționați cu prioritate lucrătorii în funcție de task-urile care trebuie îndeplinite, optimizându-le acestora activitatea și permițându-le să fie mult mai eficienți, mai productivi, fapt ce se transpune în creșterea profitabilității operațiunii respective.

Indiferent de cerințele dvs. operaționale sau de obiectivele de afaceri, echipele noastre de experți se angajează să intregreze rapid și cu succes soluția Honeywell Voice, astfel încât să profitați de toate beneficiile acesteia,”a declarat Bogdan Stanciu, Senior Team Leader, Total Technologies.

Beneficiile Honeywell Voice

Honeywell Voice oferă următoarele beneficii în cadrul operațiunilor unei companii:

– Crește productivitatea cu până la 30%
– Permite lucrătorilor să vorbească în limbile lor materne (în prezent, în peste 40 de limbi)
– Îmbunătățește siguranța lucrătorilor prin reducerea accidentelor cu până la 20%
– Corectează până la 80% dintre erorile de picking
– Obținerea unor rate de acuratețe a comenzilor de 99,99%
– Reduce timpul de training cu până la 85%
– Honeywell Voice funcționează cu mască de protecție

Sistemele Honeywell Voice sunt robuste, durabile și construite pentru a rezista. Sunt folosite în cele mai extreme medii industriale – de la căldură deșertică până la frig arctic – fără reducerea performanței.

Fiecare lucrător comercial are propriul echipament, propria cască, iar purtarea obligatorie a măștii de protecție nu este un impediment în folosirea soluției de voce. Motorul de recunoaștere vocală face ca purtarea măștilor PPE să nu afecteze eficiența tehnologiei Honeywell Voice.

Total Technologies a implementat sistemul de voce în cadrul mai multor companii din țară, proiectele fiind finalizate cu succes, iar altele sunt în derulare. Soluția Honeywell Voice a fost implementată în companii din retail & FMCG, Logistică sau Curierat.

Pentru a afla mai multe detalii despre modul în care Honeywell Voice vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea, pentru a crește eficiența, acuratețea și productivitatea, vizitați  https://www.totaltech.ro/honeywellvoice

Total Technologies

Total Technologies®, cu peste 28 de ani de experiență pe piața IT, este numită de mulți experți ”o companie a viitorului ”, specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, Vocollect, RFID și Roboți Autonomi Mobili (AMR), ce oferă clienților soluții digitale complete de colectare și prelucrare automată a datelor prin aplicații integrate în industrii precum: Retail, Curierat, Logistică, Transport, Producție, Distribuție, Depozit, Automotive, Sănătate, Administrație publică.

În această zonă de business vânzările sunt consultative, suportul specialiștilor fiind esențial, însă echipamentelele sunt disponibile și pe propriul webshopSmartscan, suportul existând și în online.

Misiunea Total Technologies, o “companie a viitorului”, este echilibrarea obiectivelor pe termen scurt cu cele pe termen lung, furnizarea de soluții customizate fiecărui business și crearea de parteneriate bazate pe încredere.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *