IMM-urile care importă în Marea Britanie pierd milioane de lire sterline (P)

Am funcţionat în 2011 precum o companie de import-export. Majoritatea tranzacţiilor pe care le făceam erau internaţionale şi direcţionate către furnizorii noştri.  Pe vremea aceea, băncile erau singura noastră opţiune şi nu era usor să avem o colaborare convenabilă.

O soluţie născută din frustrare

În fiecare săptămână transferam 2.000-3.000 GBP, plătind până la 150 GBP pe tranzacţie pentru taxa de schimb valutar şi diverse taxe bancare nejustificate. Astfel, costurile noastre erau evaluate la peste 7.500 GBP pe an. Pentru o firmă mică ca a noastră, acest lucru era cu adevărat  frustrant şi alarmant. Dar această frustrare ne-a determinat să găsim o soluţie.

Business show.jpg-large-1După trei ani am reuşit să mulţumim peste 70.000 de clienţi. Alături de serviciul standard pe care-l oferim clienţilor, am introdus pentru prima data în lume primul serviciu de transfer internaţional de bani cu plata în avans pentru întreprinderi mici şi mijlocii. Folosind serviciul TransferGo, o firmă obişnuită care importă bunuri sau servicii din străinătate poate economisi până la 10.000 GBP anual. Acest serviciu este deja apreciat de sute de firme în Marea Britanie.

Modelul nostru se bazează pe tranzacţii de tip „intrări locale”, „ieşiri locale” . Iată cum un astfel de transfer de bani costă atât de puţin şi se realizează atât de rapid! O firmă face un transfer în contul nostru bancar local din ţara sa. Destinatarul acestui transfer primeste banii din contul nostru bancar local din ţara destinatarului respectiv. Transferul de bani este realizat cu succes!

IMM-urile sunt la cârmă

Întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) sunt la putere în lume când vine vorba de impactul lor asupra economiilor naţionale. Misiunea noastră este de a face transferurile internaţionale de bani cât mai accesibile pentru aceste tipuri de întreprinderi. Suntem convinşi că putem ajuta companiile să economisească timp şi bani cu alegerea celei mai bune oferte de pe piaţă pentru transferurile internaţionale de bani.

Pentru a preîntâmpina diverse nevoi ale IMM-urilor, am creat mai multe planuri cu plata in avans în funcţie de dimensiunea afacerii, fluxurile internaţionale şi frecvenţa transferurilor. De exemplu, dacă costul total pentru a trimite 30.000 GBP este doar 149 GBP, noi sugerăm celor care folosesc serviciile noastre în mod frecvent să se înregistreze pentru un plan de 100.000 GBP pentru doar 399 GBP.

Recomandăm celor care transferă sume mai mari de bani planul tip „Întreprindere” cu preţuri chiar mai mici. Astfel de planuri elimină grijile cu privire la taxele de schimb valutar şi alte taxe nejustificate. Modelul nostru nu este doar cea mai bună ofertă de pe piaţă, dar cea mai transparentă ofertă. Foarte important este faptul că odată ce plătiţi pentru un plan în avans, vă garantăm că suma de bani transferată este intangibilă la destinaţie, iar taxele de schimb valutar sau taxele de transfer sunt excluse.

O companie deja inregistrată la orice plan, pe care-l oferim, are un număr nelimitat de transfer de bani şi nu include o dată de expirare a extragerii banilor din cont. În plus, garantăm rambursarea 100% pentru orice transfer de bani neutilizat, cu garanţia livrării în următoarea zi.

Cum vi se pare oferta noastră în comparaţie cu conversiile valutare şi taxele de transfer pe care le plătiţi momentan la banca sau broker-ul dumneavoastră?

Previziuni despre bănci şi brokeri?

Băncile taxează in medie până la 4% şi nedreptăţesc companiile şi persoanele fizice. Nu se comunică clienţilor când banca încasează taxe de conversie valutară şi transfer semnificative. Cat despre brokeri, dacă o firmă este foarte dezvoltată, preţul tranzacţiilor de afaceri este exorbitant, iar orice discount este eliminat. Astfel firmele ajung să plătească rate de schimb valutar peste media pieţei.

TransferGo elimină stresul fiecărui întreprinzător de a găsi o soluţie benefică în activităţile de afaceri, oferind cele mai bune oferte de pe piaţă.

Echipa TransferGo

Acest articol este unul publicitar şi aduce detalii despre primul serviciu de transfer internaţional de bani cu plata în avans pentru întreprinderi mici şi mijlocii pus la dispoziţie de TransferGo.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „IMM-urile care importă în Marea Britanie pierd milioane de lire sterline (P)”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 1 - 5 iunie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *