Imprimantele portabile Brother RJ Lite – soluția modernă, eficientă și confortabilă de imprimare mobilă

Brother, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente de birou pentru activitatea de gestionare a documentelor, a creat și propune imprimantele portabile Brother RJ Lite, cele mai ușoare imprimante din istoria sa, o soluție modernă, eficientă și confortabilă pentru mai multe sectoare de activitate, printre care și retail, eCommerce, industria FMCG și logistică.

Brother

În conștiința colectivă, printarea este, de cele mai multe ori, o activitate asociată muncii de birou, unde se tipăresc în general documente de uz intern, în funcțiile de procesele și operațiunile din cadrul unei companii.

În realitate, imprimarea cuprinde însă o sferă mult mai largă de aplicații, în care intră, printre altele, etichetele de pe rafturile magazinelor, bonurile de toate felurile, biletele de parcare, tichetele de acces la diverse evenimente, notele de constatare în cazul inspecțiilor tehnice și multe altele.

Toate aceste documente în format compact, de care ne lovim zi de zi pretutindeni, sunt deosebit de importante, căci, în funcție de tipul lor, reprezintă fie comunicarea dintre comerciant și cumpărător, fie dovada încheierii unui contract comercial între cele două părți. Cei mai mulți dintre oameni le consideră ceva firesc, fără să realizeze complexitatea proceselor care stau la baza lor.

Astfel, redactarea textelor, transferarea lor pe suporturile adecvate și amplasarea ulterioară în locurile dedicate, respectiv înmânarea lor destinatarului, pot fi mari consumatoare de timp, iar într-o societate în care se pune tot mai mult accentul pe eficiență, timpul este un bun extrem de valoros.

Cele mai ușoare imprimante din istoria Brother

O modalitate de a accelera semnificativ aceste procese este utilizarea de imprimante portabile, dar greutatea acestora se poate dovedi problematică pentru anumite categorii de angajați, precum cei desemnați să tipărească bilete de parcare sau amenzi, care sunt nevoiți să le utilizeze pe perioade lungi de timp.

Realizând importanța acestei probleme, Brother a creat cele mai ușoare imprimante din istoria sa, ce se prezintă ca soluția perfectă de imprimare mobilă.

Integrare perfectă în soluții dedicate

Gama Brother RJ Lite conține modele a căror greutate pleacă de la 215g, care pot tipări pe role cu lățimea de 2” (RJ-2035B și RJ-2055WB), respectiv 3” (RJ-3035B și RJ-3055WB). Acestea asigură maximum de confort utilizatorilor, indiferent că este vorba despre tehnicieni care emit dovezi ale inspecțiilor tehnice, comercianți ambulanți care tipăresc chitanțe sau responsabili de siguranța publică care împart avertismente și amenzi.

Dezvoltatorii de soluții se încadrează și ei perfect în segmentul vizat de aceste produse, căci producătorul pune la dispoziție seturi de instrumente (SDK) atât pentru sistemul de operare Windows, cât și pentru iOS și Android. În plus, este asigurat un nivel optim de flexibilitate, fiind oferite modele cu conectivitate Bluetooth și WiFi (RJ-2055WB și RJ-3055WB), sau doar cu Bluetooth (RJ-2035B și RJ-3035B).

Viteza de lucru la rezoluția 203DPI atinge 4 ips (101.6 mm/s), iar acumulatorul Li-Ion asigură autonomie pentru tipărirea a până la 90m de bandă. În cazul lucrătorilor care se deplasează între diferite puncte de lucru folosind un autovehicul, aceasta poate fi extinsă cu ajutorul adaptorului de alimentare auto, disponibil ca accesoriu opțional.

Durabilitate și flexibilitate

Ținând cont de mediile de activitate pentru care sunt destinate imprimantele portabile, modelele Brother RJ sunt prevăzute și cu un nivel de protecție fizică ridicat. Astfel, ele sunt proiectate pentru a rezista la căderi de la înălțimi de până la 1.8m și au carcase conforme cu standardul IP42.

Aceste caracteristici pot fi îmbunătățite și mai mult cu ajutorul huselor opționale, care garantează integritatea echipamentelor în cazul căderii de la înălțimi de până la 2.5m și un nivel de protecție IP54. Evident, din lista de accesorii disponibile nu lipsesc nici elemente precum acumulatoare suplimentare, stații de încărcare cu mai multe locașuri sau curele de umăr.

Gama RJ Lite de la Brother – soluție viabilă pentru prezent și viitor

În concluzie, imprimantele Brother din gama RJ Lite au darul de a accelera și simplifica procese importante dintr-o multitudine de sectoare de activitate cărora poate că nu le acordăm mereu atenția cuvenită, simultan cu îmbunătățirea nivelului de confort pentru utilizatori.

Ele sunt capabile de îmbunătățirea calității serviciilor, dar și de creșterea nivelului de satisfacție – atât al clienților, cât și al angajaților. Prin urmare, sunt expresia ideală a eficientizării prin portabilitate și flexibilitate, ceea ce le transformă într-o soluție viabilă pentru prezent și viitor.

Echipamentele RJ Lite completează gama de soluții mobile Brother Rugged Jet. Soluțiile mobile Rugged Jet acoperă acum nevoile de imprimare de bonuri și etichete de la 2” – RJ Lite, până la 4” – echipamente RJ-4230B și RJ-4250WB, cu bluetooth sau wireless și cu suport complet pentru integrare în orice soluție.

Pentru mai multe detalii despre soluțiile mobile Brother Rugged Jet puteți lua legătura cu partenerul Brother dedicat, cu o vastă experiență în piața de retail, prin email la: daniela.mircea@it-genetics.ro.

Mai multe detalii despre soluțiile mobile Brother aflați de la linkurile: https://www.brother.ro/labelling-and-receipts/2-to-4-inch-mobile-printers sau https://www.brother.ro/printers/portable-printers/rj-3055wb.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *