KILO, o retea nationala de solutii complete de retail si service

kiloLa începutul lunii aprilie a avut loc la Sibiu evenimentul KILO, o retea nationala care include distribuitori locali de solutii complete de retail si service precum: case de marcat, POS-uri, cantare, scanere, imprimante fiscale, echipamente nefiscale etc.

In cadrul acestui eveniment cele 40 de firme participante au decis formarea unei noi retele de distributie si service cu acoperire nationala in domeniul retailului. S-au prezentat conceptul si obiectivele KILO, necesitatea infiintarii unei retele nationale, strategiile, actiunile de marketing si promovare demarate pana in prezent, precum si actiunile ce vor fi derulate in viitorul apropiat.

Conceptul presupune o acoperire nationala 100% , unde se vor gasi furnizori de case de marcat, cantare, consumabile, IT, echipamente de scanare, rafturi metalice, mobilier de magazin, frigidere comerciale, sisteme de supraveghere, furnizori de solutii de vanzare si gestiune, incercand sa acopere ,in cea mai mare masura, necesitatile unei companii care doreste sa deschida sau sa modernizeze un magazin sau o retea de magazine, indiferent de marime .

KILO beneficiaza de sustinerea Patronatului Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania, care se va implica in mod activ in activitatile de coordonare ale retelei.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,005 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » KILO, o retea nationala de solutii complete de retail si service
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: