KLG Europe România lansează Strongo, serviciul de home delivery pentru livrări agabaritice

Strongo este serviciul național de curierat dedicat produselor agabaritice (electrocasnice mari, piese de mobilier, sanitare, materiale constructii) cu livrare către consumatorul final. Noul serviciu beneficiază de rețeaua națională KLG Europe România cu 9 huburi plasate strategic în cele mai mari orașe din țară. Accesul la această infrastructură permite livrarea în doar 24 – 48 ore, pe tot teritoriul României, inclusiv în locuri greu accesibile.

StrongoPrin intermediul noului serviciu, clienții Strongo vor beneficia de livrari în regim “door-to-door”, ramburs prin cont colector sau numerar, deschiderea coletului la livrare, preluarea ambalajelor, retur de documente și posibilitatea de a oferi opțiunea de buy-back consumatorului final.

„Ultimul an ne-a arătat că românii sunt din ce în ce mai deschiși să cumpere online și electrocasnice, mobilă, obiecte sanitare sau unelte și scule, în plus față de categoriile de fashion, îngrijire personală sau IT.

Astfel a apărut ideea de a crea Strongo – prin utilizarea acestui serviciu, business-urile care dețin atât magazine fizice de vânzare, cât și magazine online, vor putea accesa un serviciu specializat în livrarea produselor atipice și voluminoase, către consumatorul final,” spune Daniel Radu, Director Transport National.

Beneficii Strongo

Strongo oferă clienților posibilitatea de a implementa rapid fluxurile și strategiile de viitor datorită nivelului ridicat de automatizare și digitalizare. De asemenea, prin intermediul acestui serviciu, clienții Strongo vor avea acces la numeroase servicii logistice și de transport rutier, maritim și aerian, prin intermediul KLG Europe România. În plus, fiecare consumator final are acces direct la informații complete despre livrările efectuate prin serviciile de curierat, iar clienții la rapoarte în timp real.

„Este foarte important să creăm o relație bazată pe încredere cu clienții noștri, motiv pentru care am prioritizat transparența tuturor proceselor și accesul facil la toate informațiile de care ei au nevoie. Toate acestea sunt posibile datorită infrastructurii oferite de KLG Europe România, care ne permite să oferim servicii integrate prin intermediul Strongo,” a adăugat Daniel Radu.

Avantajul accesului la rețeaua KLG Europe România este dat de sistemul unic de distribuție internă cu acoperire 24-48h în toată România. Compania țintește să își consolideze poziția de lider de piață în distribuția națională de mărfuri B2B în sistem grupaj. Astfel, KLG Europe România asigură rute zilnice către hub-urile regionale pe care le acoperă prin două tipuri de servicii: serviciul premium 24h și serviciul standard 24-48h în toată țara.

Strongo

KLG Europe România își continuă drumul către succes prin inovație, responsabilitate și dedicarea totală oferită clienților. Noul serviciu de home delivery pentru livrări agabaritice, Strongo, este dovada nivelului de dedicare pe care compania e gata oricând să îl investească în sprijinirea afacerilor, indiferent de numărul de livrări al acestora. Filozofia KLG Europe România este condusă de valori precum încredere, impreuna, inovație, responsabilitate și, nu în ultimul rând, distracție – un mix potent care contribuie la creșteri sustenabile și aduce valoare adăugată clienților și partenerilor.

KLG

De mai bine de 100 de ani KLG Europe își imaginează o lume fără granițe și lucrează neîncetat alături de partenerii și clienții săi să transforme această viziune în realitate. Cu birouri plasate strategic în România, UK, Regatul Țărilor de Jos și China, KLG Europe oferă servicii integrate de logistică pentru clienți cu ambiții mari: transport rutier, aerian, maritim, depozitare și servicii cu valoare adăugată. La sfârșitul anului 2019, KLG Europe a devenit parte din grupul Sinotrans. KLG Europe România are 9 hub-uri poziționate strategic la nivel național (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu, Craiova, Constanța, Brăila și Bacău).


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *