Lyoness Mobile App – cumpărături în condiții de siguranță, realizate simplu și comod

Cumpărături fără bani, fără portofel, fără carduri, doar cu smartphone-ul sau tableta. Iată cât de simplu pot fi realizate cumpărăturile cu Lyoness. În locul bagajelor suplimentare inutile aveţi nevoie doar de terminalul dumneavoastră mobil şi de aplicaţia Lyoness pentru a putea realiza cumpărăturile dorite la firmele partenere, după bunul plac şi în orice moment.

lyoness-mobile

Aplicaţia integrează numeroase caracteristici care vă simplifică procedurile de cumpărare şi vă oferă o experienţă cât mai plăcută la cumpărături. De asemenea, aveţi la dispoziţie permanent Cashback Cardul dumneavoastră mobil, dar şi opţiunea de căutare a comercianţilor care vă ajută să găsiţi firmele partenere, şi care graţie serviciului bazat pe localizare, vă oferă o hartă amănunţită cu partenerii comerciali aflaţi în apropiere de dumneavoastră. Mai mult decât atât, puteţi accesa permanent informaţii referitoare la situaţia conturilor dumneavoastră, a cumpărăturilor şi a avantajelor oferite membrilor iar prin intermediul ştirilor, clipurilor video şi fotografiilor, sunteţi informat şi actualizat cu privire la toate noutăţile Lyoness.

Caracteristica principală a aplicaţiei este reprezentată de bonurile valorice mobile prin intermediul cărora puteţi face cumpărături în condiţii de siguranţă, simplu şi comod, cu ajutorul smartphone-ului sau a tabletei dumneavoastră, fără a mai fi nevoie de deţinerea unor bonurilor valorice originale în formă fizică.

Puteţi achiziţiona bonurile valorice mobile, după cum urmează: prin opţiunea de căutare a comercianţilor, selectaţi firma parteneră Lyoness dorită, înregistraţi valoarea dorită pentru bonul valoric şi confirmaţi generarea acestuia prin completarea codului dumneavoastră PIN.

Ulterior, pentru plata cumpărăturilor efectuate, veţi afişa pe ecranul telefonului/ tabletei, bonul valoric generat şi puteţi profita foarte de simplu de avatajele Lyoness. Direct prin achiziţionarea bonului valoric, suma primită cashback, este înregistrată automat în contul dumneavoastră personal de plăţi.

În acest mod, beneficiaţi şi de o siguranţă sporită a datelor. În momentul emiterii bonul valoric achiziţionat pe baza codului PIN personal, codul de siguranţă generat în acest mod va fi valabil numai 15 minute. După ce expiră acest cod de siguranţă, puteţi solicita în orice moment un cod nou.

Avantajele bonurilor valorice mobile pot fi sintetizate după cum urmează:

Pot fi generate simplu, rapid şi în siguranţă

– Nu prezintă o dată de expirare

– Pot fi generate pentru orice sumă

– Funcţionează oriunde dispuneţi o conexiune la internet

– Membrii Lyoness profită de avantajele obişnuite de membru (Cashback şi avantaje de fidelitate)

– Avantajele membrilor sunt înregistrate automat după încheierea cumpărăturilor

– Utilizatorul are un control absolut al costurilor

Aplicaţia Lyoness este disponibilă pentru Android şi iOS în Store-ul corespunzător. Pentru utilizatorii altor platforme, cum ar fi  Symbian, Blackberry sau Windows Phone, este disponibilă la adresa m.lyoness.net, o aplicaţie web care dispune de toate funcţiile necesare.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *