Magister lansează primul program de certificare open pentru furnizorii de soluții retail

Banner-Certificare-Magister-1Compania Magister Software, dezvoltator al platformei software SmartCash RMS, cel mai răspândit software specializat pentru retail din România, lansează un nou program de certificare, deschis tuturor companiilor interesate să ofere soluții pentru retail.

Programul de certificare Magister 2013-2014 este o dezvoltare firească a programului Partener Certificat Magister Software, lansat în urmă cu 8 ani. Cu trei niveluri de certificare și patru specializări profesionale, noul model se remarcă prin accesibilitate, fiind bazat pe liberă adeziune și implicare profesională. Noua perspectivă a programului pornește de la nevoile partenerilor actuali și de la provocările din retail, pentru a crește nivelul de competență și calitatea serviciilor prestate în beneficiul clienților-comercianți.

Înființată în anul 2002, la București, și având capital integral autohton, compania Magister a lansat propriul program de certificare în 2005, când cele mai performante firme colaboratoare au devenit oficial Parteneri Certificați Magister, și a continuat să-l dezvolte și să-l perfecționeze pentru a acoperi cât mai bine nevoile de suport și asistență tehnică ale clienților din toată țara.

În cei 11 ani de activitate, Magister s-a afirmat ca furnizor de soluții pentru lanțurile de magazine ale producătorilor autohtoni, fără a neglija însă segmentul comercianților independenți, numărul de magazine operate cu platforma software SmartCash RMS depășind cifra de 5000 la sfârșitul anului 2012.

Printre clienții Magister se numără cei mai importanți producători autohtoni, companii ce folosesc soluțiile SmartCash RMS pentru dezvoltarea lanțurilor proprii de retail.

Unul dintre cei mai vechi clienți Magister este Agricola Internațional Bacău, care utilizează soluția SmartCash RMS începând cu 2004. În prezent, lanțul de magazine Agricola numără, pe plan național, 88 de magazine, comercializând o gamă variată de produse, alături de produsele proprii consacrate.

Un alt jucător important pe piața retailului alimentar, Cris-Tim, a inițiat în 2010 implementarea platformei SmartCash RMS în rețeaua proprie. Magazinele Cris-Tim comercializează preponderent produse din gama mezelurilor, cu asistență la servire. Rețeaua însuma la sfârșitul anului 2011 peste 35 de magazine.

Alături de alte lanțuri de magazine, în anul 2011, VP Magassin, divizia de retail a grupului Vel Pitar, a implementat soluțiile Magister bazate pe platforma Smartcash RMS în rețeaua de peste 100 de magazine, răspândite în toată țara.

Alți producători autohtoni care au implementat soluția SmartCash RMS în lanțurile lor de retail sunt: Fermador, producător de carne de pasăre cu unități în Nord-Estul României, Meda Prod și Agropan, operatorul magazinelor specializate în produse de panificație EuroMarket din județele Cluj și Bistrița Năsăud.

Lansarea oficială a noului Program de Certificare Magister 2013-2014 va avea loc sâmbătă, 27 aprilie 2013, la Hotel Golden Tulip Times, din Bd. Decebal, nr. 19, începând cu orele 9:00.

La evenimentul de lansare sunt invitați atât actualii parteneri Magister, cât și toate companiile implicate în implementarea și service-ul soluțiilor specializate pentru retail, interesate să furnizeze soluții bazate pe platforma SmartCash RMS. Evenimentul este susținut de Patronatul Comercianților și Servisanților de Case de Marcat din România.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Esențial » Magister lansează primul program de certificare open pentru furnizorii de soluții retail
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: