Magister Software preia portofoliul de clienți SoftMentor

Producătorul de programe de gestiune SoftMentor, cu o experiență de 10 ani pe piața soluțiilor IT de management, a anuntat că își încetează activitatea. În contextul economic actual, compania a decis că nu mai poate continua dezvoltarea soluțiilor software pe care le oferea și pentru care furniza suport tehnic.

Pentru a amortiza efectele acestui demers, compania a decis sa încheie un parteneriat cu Magister Software, care va prelua portofoliul de clienți SoftMentor. Până la data de 30 aprilie 2013, aceștia beneficiază de o ofertă specială pentru a-și transfera activitatea de pe soluția SoftMentor pe platforma software SmartCash RMS, având, totodată, la dispoziție și suportul tehnic necesar, furnizat de compania Magister și reteaua sa națională de parteneri certificați. Astfel, comercianții în cauză nu vor suporta costurile achiziției de licențe SmartCash, ci doar pe cele de implementare și asistență tehnică timp de un an.

SoftMentor a inițiat colaborarea cu Magister Software, lider pe segmentul de piață al soluțiilor specializate pentru retail, pentru a oferi clienților ce doresc să-și schimbe soluția de gestiune și vânzare, o platformă software pentru retail din clasa premium, care să compenseze disconfortul cauzat de sistarea dezvoltării soluției.

„Ne bucuram că avem în Magister un partener pregătit și dispus să preia portofoliul nostru de clienți. Astfel, chiar dacă suntem nevoiți să ne întrerupem activitatea, putem să ne retragem de pe piață împăcați că ne lăsăm foștii clienți pe mâini bune”, a declarat Marius Vetrici, Managing Partner SoftMentor.

„Acest parteneriat dintre SoftMentor si Magister arată că, în ciuda situației economice defavorabile, piața a ajuns la un anumit nivel de maturitate, în sensul că putem găsi împreună soluții pentru a-i sprijini pe clienții comercianți să-si poată continua activitatea cu succes. Suntem încrezători că platforma noastră, SmartCash RMS, se va adapta perfect nevoilor clienților SoftMentor, iar noi le vom acorda tot sprijinul pentru a le înlesni această tranziție”, precizează Dor Bujor Pădureanu, Director General Magister.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,103 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Magister Software preia portofoliul de clienți SoftMentor
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: