ZaharulOradea

Manhattan Associates încheie un parteneriat cu Aptus Software

Martin LockwoodFurnizorul global de soluții comerciale pentru lanțul de aprovizionare Manhattan Associates, Inc.  a anunțat astăzi numirea Aptus Software, companie lider pe piața locală, specializată în soluții software pentru logistica și administrarea lanțului de aprovizionare, ca partener geografic în România. Astfel, Aptus va promova, vinde, implementa și susține soluțiile din gama Manhattan SCALE în țara noastră.

„Numirea Aptus Software ca partener local ilustrează ambițiile Manhattan în ceea ce privește dezvoltarea în această regiune cheie din Europa”, a declarat Martin Lockwood, director senior al Manhattan Associates. „Având în vedere că economia globală se redresează într-un ritm din ce în ce mai alert, ne așteptăm ca furnizorii locali de servicii logistice, producătorii și comercianții să se dezvolte în ritm accelerat în România în lunile următoare și în 2014. Considerăm că soluțiile noastre tehnologice pentru lanțul de aprovizionare, de calitate superioară și disponibile la prețuri competitive, împreună cu experiența pe plan local a Aptus Software, pot ajuta agenții economici din România să profite de oportunitățile de dezvoltare și să sporească eficiența lanțurilor lor de aprovizionare.”

Oszkar Bara Laszlo, Chief Technology Officer al Aptus Software, a adăugat: „Colaborarea cu Manhattan Associates ne permite să oferim o întreagă gamă de soluții pentru lanțul de aprovizionare, inclusiv Warehouse Management. Acestea permit companiilor locale și internaționale să își optimizeze lanțul de aprovizionare de pe piața românească la cel mai înalt nivel. În plus, aceste soluții vor permite companiilor să profite de oportunitățile de dezvoltare oferite de o piață regională în creștere și de îmbunătățirea climatului economic global”.

„Parteneriatul dintre Aptus și liderul global în soluții pentru administrarea depozitelor și a lanțurilor de aprovizionare va aduce beneficii ambelor companii”, a continuat Laszlo. „Această colaborare va ajuta Manhattan să pună bazele afacerii în România și va consolida poziția noastră pe piață. Parteneriatul ne va permite să oferim companiilor locale și internaționale active în România mai multe opțiuni pentru administrarea lanțului de aprovizionare.”

Aptus a fost înființată în 2011 și are sediul în București. Compania este singurul furnizor de software din România specializat în soluții complete pentru logistica și administrarea lanțului de aprovizionare.

Manhattan SCALE reprezintă un portofoliu de soluții pentru administrarea lanțului de distribuție și al transporturilor, bazate pe tehnologia Microsoft.NET. Acestea sunt concepute după principiul „dimensiuni la scală și gata de utilizare”, fiind destinate companiilor cu necesități bazate pe execuție ale lanțurilor de aprovizionare, care au nevoie de sisteme configurate, implementate și întreținute rapid și cu puține resurs.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Logistica » Manhattan Associates încheie un parteneriat cu Aptus Software
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: