Next_Capitall

Mastercard și Carrefour demarează o nouă campanie prin care încurajează plățile electronice

Mastercard, operatorul celei mai rapide rețele de procesare a plăților din lume, şi Carrefour, retailerul cu cea mai mare acoperire geografică, demarează o nouă campanie prin care încurajează plățile electronice în rândul consumatorilor din România.

MastercardCampania se va desfășura sub umbrela de comunicare Când extraordinar este pur și simplu Normal: Priceless, prin care cei doi parteneri încurajează plata cu cardul la cumpărături, ca parte obișnuită a activităților cotidiene.

Persoanele care fac cumpărături în hipermarketurile și supermarketurile Carrefour din toată țara, în perioada 15 martie-30 aprilie, intră în cursa pentru câștigarea unui autoturism Smart ForFour electric drive. Pe lângă premiul cel mare, participanții pot câștiga și unul dintre cele 10 vouchere pentru cumpărături la Carrefour în valoare de 100 de euro fiecare.

Prin parteneriatul cu Carrefour, Mastercard dă startul unui nou an de campanii prin platforma de înregistrare activă www.participare.mastercard.ro, cu care au interacționat peste jumătate de milion de posesori de carduri Mastercard din România doar în 2017, fiind răsplătiți cu premii de peste 200 de mii de euro.

Noi, la Mastercard, credem cu tărie că normalitatea trebuie să-și regăsească drumul înapoi în viețile noastre, ale tuturor, și încercăm să facem acest lucru posibil prin modul nostru de gândire, prin acțiunile pe care le întreprindem și prin tot ceea ce încurajăm. Tot normalitatea se află și la baza dorinței noastre de a oferi premii care susțin un nou mod de viață și care facilitează momente de neprețuit. Un astfel de exemplu este posibilitatea pe care le-o oferim deținătorilor de carduri Mastercard: de a-și transforma pasiunea pentru condus în călătorii de neuitat. Suntem încântați să continuăm parteneriatul cu Carrefour și, împreună, să pregătim beneficii unice pentru consumatori”, a declarat Diana Tănase, Area Marketing Manager, Mastercard România.

Carrefour oferă clienților săi modalități inovatore de plată și de cumpărare prin intermediul aplicațiilor pe care le pune acestora la dispoziție: Carrefour Pay, Bringo sau Gurmandio. Continuarea parteneriatului cu Mastercard ne bucură și subliniază încă o dată angajamentul nostru de a le oferi consumatorilor experiențe îmbunătățite de cumpărare și de plată, prin metode inovatoare. Confortul clienților noștri este cel mai important lucru și vom continua să le punem la dispoziție modalități moderne și eficiente de plată și de petrecere a timpului la cumpărături”, a declarat Cătălin Samara, Director Marketing, Digitalizare și IT, Carrefour.

Consumatorii care doresc să se înscrie în concurs trebuie să plătească pentru cumpărăturile efectuate în locațiile Carrefour cu un card Mastercard sau Maestro și să trimită un SMS cu valoarea tranzacției la numărul 3715 sau să înscrie valoarea tranzacției pe site-ul https://participare.mastercard.ro/. Un participant poate efectua un număr nelimitat de tranzacții Mastercard și Maestro în locațiile partenere și poate trimite zilnic maximum 5 mesaje, indiferent de metoda de înscriere aleasă (SMS sau online).

Mastercard

Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea.

Carrefour

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele 318 magazine din țară,  hipermarketuri și supermarketuri, cât și prin magazinul de comerț online, Carrefour Online – www.carrefour-online.ro.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,074 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Mastercard și Carrefour demarează o nouă campanie prin care încurajează plățile electronice
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: