MasterCard oferă consumatorilor o nouă modalitate de a cumpăra online prin opțiunea „ShopThis!”

MasterCard oferă consumatorilor o nouă modalitate de a cumpăra online. Opţiunea ”ShopThis!”, disponibilă prin intermediul MasterPass, este proiectată pentru a permite cititorilor să descopere şi să cumpere produsele din paginile editoriale sau publicitare ale publicaţiilor preferate, fără să fie nevoiţi să părăsească pagina respectivă.

ShopThis„Pe măsură ce digitalul capătă o tot mai mare importanţă în stilul de viaţă al consumatorilor, modul în care ei cumpără şi plătesc se schimbă. Consumatorul modern nu ar trebui să fie în ipostaza de a se gândi la procesul de cumpărare efectiv – când văd ceea ce doresc, ar trebui să poată să şi obţină, cât mai repede cu putinţă,” spune Garry Lyons, Chief Innovation Officer al MasterCard. „Programul ”ShopThis” cu MasterPass transformă acest lucru în realitate – vezi un produs, dai click pentru a-l pune în coşul de cumpărături şi plăteşti – simplu şi sigur.”

WIRED, un brand ce aparţine Condé Nast, este prima publicaţie ce oferă cititorilor săi opţiunea ShopThis cu tehnologia MastePass, începând cu ediţia următoare pentru tablete iOS, disponibilă din 15 octombrie. În timp ce consumatorii explorează conţinutul WIRED pentru tabletă, pe iPad, ei pot selecta produsele disponibile de pe paginile cu opţiunea ”ShopThis!”, oferite de Rakutem.com Shopping, primul retailer partener oficial. De aici, produsele sunt puse într-un singur coş de cumpărături, simplificând astfel procesul de achiziţie.”

„Programul ShopThis! cu tehnologia MasterPass ne permite să explorăm modul în care cititorii pot trece de la descoperirea produsului la cumpărarea acestuia, fără alte etape intermediare,” spune Horward Mittman, VP şi Publisher WIRED. ”Scopul nostru este să le oferim cititorilor posibilitatea de a cumpăra de pe WIRED fără probleme, acest parteneriat reprezentând un prim pas, crucial pentru convertirea conţinutului nostru editorial în oportunităţi de cumpărare. ”

Programul ”ShopThis” cu MasterPass este unul dintre produsele dezvoltate în momentul de faţă de către MasterCard Labs, departamentul MasterCard de inovaţie, cercetare şi dezvoltare.

Pentru a afla mai multe despre programul ”ShopThis”, vizitaţi site-ul http://newsroom.mastercard.com.

Pentru a testa programul ”ShopThis” cu tehnologia de cumpărare MasterPass, pe WIRED, abonaţii actuali – pe platforma iOS – trebuie să acceseze ediţia pentru tabletă din noiembrie. Pentru a testa programul ”ShopThis” cu MasterPass, cititorii noi trebuie să descarce aplicaţia WIRED pe tabletele iOS.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,883 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » MasterCard oferă consumatorilor o nouă modalitate de a cumpăra online prin opțiunea „ShopThis!”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: