Mastercard și Pelé aduc împreună fanii UEFA Champions League

Mastercard face echipă cu Pelé în noul sezon al UEFA Champions League pentru a sărbători atât modul în care fotbalul unește iubitorii de sport, cât și acele momente din istoria competiției în care A Început Ceva De Neprețuit.

mastercardParteneriatul vine în contextul în care fani de peste 70 de naționalități sunt prezenți la această ediție a Ligii Campionilor.

În calitate de Sponsor Oficial al UEFA Champions League, Mastercard a lansat 22 Languages, un scurt videoclip în care 22 de microbiști din întreaga lume se întâlnesc să joace un meci și să intre în competiție pentru 11 bilete la Liga Campionilor UEFA. Meciul poate avea o singura echipă câștigătoare, însă, în momentul în care jucătorii se întorc la vestiare, cu toții se bucură de o surpriză de Neprețuit – trofeul este oferit de nimeni altul decât Pelé.

Fotbalul este o forță unificatoare în întreaga lume, iar cel mai bun exemplu este UEFA Champions League. Campania noastră #ÎncepeCevaDeNeprețuit are în centru ideea de a ne sprijini unii pe alții în a genera schimbare, iar UEFA Champions League este un fenomen unic ce transcede granițele și transformă atât viețile jucătorilor, cât și pe cele ale fanilor.”, a declarat Raja Rajamannar, Chief Marketing and Communications Officer Mastercard.

Filmul 22 Languages subliniază conceptul campaniei #ÎncepeCevaDeNeprețuit creat pentru a inspira oamenii să își urmeze o pasiune și să transforme micile momente în amintiri prețioase. Fiind un simbol al fotbalului, care și-a urmat pasiunea și dorința de a deveni cel mai mare jucător al lumii, Pelé a numit trei momente din cariera sa care au unit lumea sportului și în care au început lucruri de Neprețuit.

Îmi amintesc momentul în care, copil fiind, am primit un mesaj vital din partea tatălui meu – vei ajunge un mare fotbalist, dar cel mai important este să fii un om bun. Acele cuvinte mi-au rămas întipărite în minte pentru totdeauna”, a declarat Pelé, care a înscris 1.283 de goluri în cariera sa.

Deși iubim cu toții competiția care vine la pachet cu sportul, este mai important ce facem noi, ca oameni, atât pe teren, cât și în afara lui. Fotbalul unește oameni și destine, iar aceste momente din cadrul UEFA Champions League dezvăluie exact esența ideii de a #ÎncepeCevaDeNeprețuit.

Cele 3 momente din UCL ce ilustrează filozofia #ÎncepeCevaDeNeprețuit, în viziunea lui Pelé:

  1. Abidal primește trofeul: Eric Abidal, supraviețuitor al unei cumplite maladii, cancerul, a fost desemnat să primească Trofeul UEFA Champions League pentru echipa FC Barcelona.
  2. Kahn îl consolează peCañizares: În loc să sărbătorească victoria, Kahn (Bayern München) alege să îl consoleze pe Cañizares (Valencia), care pierduse UEFA Champions League.
  3. Diavolii roșii îl ovaționează pe Ronaldo: Fanii Manchester United apreciază talentul unui jucător din echipa adversă, ridicându-se să îl ovaționeze pe Ronaldo (Brazilia&Real Madrid) pentru un hat-trick care a câștigat meciul.

Mastercard

Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,865 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Mastercard și Pelé aduc împreună fanii UEFA Champions League
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: