mediaTRUST România anunță o nouă versiune a platformei

mediaTRUST, cea mai dinamică companie de monitorizare media din România, şi-a relansat platforma online. Varianta optimizată a platformei oferă utilizatorilor o experiență intuitivă în peisajul mass media, facilitând identificarea informațiilor relevante și conceperea unor campanii de succes.

platform-

Pe lângă posibilitatea căutării retroactive a materialelor în arhiva mediaTRUST, platforma online permite utilizatorilor să exporteși să descărce dosare de presă în diferite formate (Word, XLS, PDF), să genereze rapoartedeanaliză a datelor, grafice şi tabele și să caute informaţii în funcţie de relevanţa lor –  aMI  (monitorizarea internetului), admonit (monitorizarea publicităţii) și modulul analitic (generarea de grafice și tabele) având ca scop facilitarea accesului la informaţiile de interes. De asemenea, instrumentul permite setarea de alarme şi notificări în timp real, foarte utile în perioade de criză.

Prin diversificarea și modernizarea funcțiilor, noua platformă îmbunătăţeşte modul în care clienții și colaboratorii utilizează resursele noastre în activitatea lor. Urmărim în permanenţă să adaptam serviciile la nevoile clienţilor noştri, să menţinem şi să îmbunătăţim standardul ridicat al produselor premium oferite de mediaTRUST”, a precizat Bogdan Apostol, Director General mediaTRUST.

Printre noile caracteristici ale platformei menţionăm accesul la toate rezultatele media disponibile într-un singur loc, selectarea tipului de media de interes și afişarea tuturor publicațiilor din sectorul respectiv, iconiţe separate pentru bloguri, forumuri, Facebook şi Twitter – adaptate la nevoile actuale ale clienților și colaboratorilor mediaTRUST.

mediaTRUST România, parte a Institute of Media Monitoring (IMM) din Polonia, oferă clienţilor săi acces la informaţiile apărute zilnic în mass media (presă scrisă, online, radio şi TV) din 15 ţări din Europa Centrală şi de Est.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *