MindMi™ – un produs revoluționar în domeniul evaluării psihologice

Psychometric Systems, companie de cercetare și dezvoltare ce își desfășoară activitatea în domeniul evaluării psihologice, anunță, începând cu data de 11 octombrie 2016, disponibilitatea comercială a sistemului MindMi™. Produsul va fi comercializat, în primă instanță, doar în țările Uniunii Europene.

MindMi™Sistemul MindMi™ este un produs prin intermediul căruia se realizează un profil psihologic obiectiv. Folosind o metodă non-invazivă ce implică scanarea mâinilor timp de 5 minute, sistemul MindMi™ generează rapoarte psihologice obiective. Datele oferite de sistemul MindMi™ se pot folosi în domenii de activitate diferite, în special în domeniul recrutării resurselor umane sau în psihologia aplicată.

Sistemul a fost dezvoltat de Psychometric Systems împreună cu cercetătorul Dumitru Grigore, inginer fizician, și reprezintă rezultatul a peste 15 ani de cercetare în domeniul psihometriei.

Alexandru Galoș, CEO Psychometric Systems: ”Sistemul MindMi™ este un produs la baza căruia se află o tehnologie de Cloud Computing și analiza răspunsului electrodermal. Acest concept propune un sistem de evaluare total diferit față de cele deja existente. Crearea acestui instrument are la bază dorința de a impulsiona optimizarea eficienței resurselor umane, utilizând tehnologii ultramoderne.”

Realizarea unui profil psihologic complet are loc doar în 5 minute

Sistemul MindiMiTM este format dintr-o componentă hardware, ce constă în scanner-ul de mâini MindSpringTM și una software, ce constă în aplicația web MindDeckTM. Fabricarea scanner-ului are loc în Europa, iar acesta este un stimulator sensibil, ce înregistrează schimbările electrodermale ale examinatului. Astfel, sistemul colectează, analizează și redă informațiile obținute sub forma unor diferite profiluri psihologice. De asemenea, prin intermediul aplicației web MindDeckTM datele sunt salvate pentru a putea fi accesate oricând.

Datele furnizate de acest sistem sunt redate sub forma unor rapoarte personalizate, ce se bazează pe un set variat de indicatori psihologici, reflectând abilități cognitive, emoționale și sociale, dar și aptitudini și tendințe specifice.

Realizarea profilului psihologic are loc în doar 5 minute, urmând doar patru pași:

  1. Persoana examinată își oferă consimțământul după ce este familiarizată cu protocolul non-invaziv al evaluării;
  2. Persoana examinată își poziționează ambele palme pe scanner, timp de 5 minute;
  3. Prin intermediul aplicației web MindDeckTM se generează raportul psihologic dorit din cele 7 rapoarte psihologice disponibile până în prezent. Generarea raportului durează mai puțin de 1 minut;
  4. Rezultatele obținute sunt salvate și disponibile oricând. Utilizatorul sistemului poate oferi recomandări în baza acestui raport persoanei examinate;

Sistemul MindiMiTM poate genera mai multe tipuri de rapoarte, printre care se numără și cel de personalitate, cel de compatibilitate de grup, cel al potențialului inteligenței cognitive sau cel al potențialului inteligenței emoționale.

Sistemul MindiMiTM  este optim pentru mai multe domenii de activitate

Datele generate de sistemul MindiMiTM se pot întrebuința în mai multe domenii de activitate. Printre acestea se numără Resursele Umane, Coaching-ul, Psihologia Aplicată, Psihologia Judiciară, Psihologia Organizațională, Psihologie Clinică, Psihologia Sportului și nu numai.

Prețul sistemului MindiMiTM este de 11.249 ron + TVA. Produsul se va comercializa începând cu data de 11 octombrie 2016, în Europa.

Psychometric Systems  este o companie înființată în august 2014 și are ca obiectiv cercetarea și dezvoltarea de soluții în domeniul sistemelor de evaluare psihologică, având la bază experiența vastă a cercetătorului Dumitru Grigore, fizician, psiholog, autor și antreprenor, care a pus bazele sistemului MindMiTM, inovator pentru domeniul evaluării psihologice.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *