Soluții inovative pentru mobilierul viitorului în retail de la Graphtec

În contextul în care tot mai mulți cumpărători se mută în mediul online, retailerii clasici își doresc să îmbunătățească experiența cumpărătorilor, iar în acest sens, designul interior al magazinelor este una dintre cele mai importante direcții. Compania Graphtec, liderul producției customizate de mobilier comercial și semnalistică din România, propune câteva soluții inovative pentru mobilierul viitorului în retail.

De 21 de ani, compania Graphtec desfășoară activități de design și de producție a mobilierului comercial customizat. Concret, Graphtec crează și implementează soluții complete de business prin: mobilier comercial și semnalistică, POSM, standuri expoziționale și comerciale, display-uri, totemuri, roof tops, mobilier de interior, recepții de companii și hoteliere, baruri, proiecte speciale, produse de serie sau produse unicat.

“Am reușit să transformăm conceptul de mobilier comercial într-un atribut sinonim cu inovația. Lucrând strâns cu clienții, am înțeles importanța celor 3 elemente definitorii ale designului smart, și anume funcționalitatea, estetica și sustenabilitatea. Dețînând o linie de producție pe cât de flexibilă, pe atât de performantă, am transformat nevoile clienților nostri, indiferent cât de dificile sau greu de conturat erau, în produse curajoase și relevante, care au depășit sfera unor simple accesorii, și au devenit parte din brandurile clienților, generând creștere și profit.

Soluții complete all-în-one

Printr-o combinație optimă de creativitate și responsabilitate, cu atenție la mișcările pieței, la ultimele trenduri în design și producție, dar mai ales atenți la ce își doresc clienții, Graphtec a ajuns să dezvolte soluții complete all-în-one, prin care oferă clienților produse și servicii complete de consiliere și project management, preluând întreg procesul de cercetare, design, producție și implementare de la clienți, economisindu-le timp și resurse.

Așa că, dacă într-o zi aveți nevoie de orice fel de mobilier comercial dar nu știți de unde să începeți, Graphtec vă așteaptă să proiectăm împreună mobilierul care nu doar vă va pune în valoare afacerea și produsele, dar va fi și ancorat în viitor, un viitor în care consumul responsabil de resurse și grija față de comunitate vor fi priorități fără echivoc”, a declarat Magda Bei, CEO Graphtec Design.

Graphtec – 45.000 de produse unice, multe dintre acestea pentru export

Antreprenor inovativ, cu o viziune și o expertiză în multe tipuri de afaceri de 25 de ani, Magda Bei a dezvoltat și coordonat diferite proiecte de inovație și creativitate în cadrul companiei Graphtec, înscriind azi nu mai puțin de 45.000 de produse unice în cei 21 de ani de producție.

“Producatia de mobilier la export aproape că s-a dublat în ultimii 10 ani, iar produsele Graphtec sunt bine primite în mai multe tări, printre care Germania, Franța sau Italia. Astăzi, am reușit să devenim în multe țări adevărați ambasadori ai produselor românești la export, mai ales printr-un marketing creativ, un desgn nou, prin produse inovative și prin serviciile „all in one company”, servicii de consiliere produs inovativ, pe care partenerii noștri le apreciază”, a completat Magda Bei.

Ce ne rezervă mobilierul viitorului în retail?

În 2020 cuvintele cheie într-o amenajare de magazine vor fi: acuratețe, simplitate, funcționalitate și spațiu optimizat, retailul concentrându-se mai mult pe experiențele din magazine și nu doar pe produsele fizice.

“Câștigătorii viitorului retail vor fi cei care identifică în mod corespunzător unde se află în spectru și își combină experiențele digitale și cele din magazin pentru a lucra impreună în consecință. Echilibrarea ambelor, în funcție de locul în care se află marca dumneavoastră, ajută clientul să ia decizii ușoare, împuternicite, care să-i conducă către dumneavoastră”, a precizat Magda Bei.

Iată două dintre noile produse create de Graphtec pentru zona de retail: masa de încărcare Infinity (Smart Wireless Charging Table) și măsuța interactivă.

Smart Wireless Charging Table:

– Încărcare wireless QI pe blat cu feedback și încărcare prin iluminare inteligentă
– Asistent vocal Alexa care poate răspunde la întrebări despre vreme, navigație, restaurante
– Picior sculptură kinetică motorizată cu iluminare inteligență având animații configurabile din telefon cu potențial de automatizare/integrare cu Alexa
– Blat Corian rotunjit la margini, fără îmbinări, rezistent la zgârieturi și ușor de curățat.
– Blatul are canale luminoase invizibile pentru bandă LED inteligență
– Talpă ranforsată cu tablă debitată pentru a oferi stabilitate mesei.

Măsuță interactivă

– Ușor de curățat și sigur – blat corian care poate fi curățat steril ușor fără îmbinări cu rotunjire pe toate colțurile și muchiile.
– Inteligent și Interactiv – masă interactivă cu Alexa integrată având 8 canale LED iluminate independent cu comandă vocală și opțiune de automatizare.
– Replici de tip: Sing me a song! Lets party! I’m home! Read me story! vor acționa diferite scene presetate.

Contact Graphtec

www.graphtec.ro//  hello@graphtec.ro

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *