Müller Dairy incheie un parteneriat logistic cu Whiteland Logistics

Logo WhitelandIncepand cu luna aprilie a acestui an, compania Müller Dairy a decis incheierea unui parteneriat cu Whiteland Logistics, avand ca scop externalizarea serviciilor logistice la nivel national. Serviciile de depozitare, manipulare, pregatire comenzi, livrari catre clienti (retele internationale, distribuitori sau magazine din retailul traditional), precum si serviciile cu valoare adaugata vor fi efectuate integral de firma Whiteland Logistics.

Prin externalizarea serviciilor, Müller urmareste eficientizarea distributiei, cautand sa ofere alaturi de Whiteland servicii de inalta calitate catre un numar cat mai mare de clienti. Compania Müller Dairy se va axa pe dezvoltarea brandului si pe marketing-ul produselor.

Solutia logistica oferita a fost customizata pe nevoile specifice ale companiei Müller, realizandu-se o integrare pana la cel mai detaliat nivel de informatii, prin intermediul unor interfete IT.

Müller este un important producator de lactate la nivel european, avand 11 fabrici si peste 9.000 de angajati. In Romania Compania Müller este prezenta din 2008.

Whiteland Logistics, membra a Nagel-Group, este o companie specializata in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare, cu o experienta de peste 19 ani pe piata romaneasca. Are un depozit central la Bucuresti si alte 11 depozite in orase principale din tara, utilizand sisteme informatice dezvoltate special pentru specificul activitatii logistice (ERP, WMS,TMS), fiind certificata ISO 22.000.

Pe langa servicii de logistica la nivel national, Whiteland Logistics ofera si servicii logistice la nivel european, prin intermediul retelei Nagel-Group, lider german in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,908 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Logistica » Müller Dairy incheie un parteneriat logistic cu Whiteland Logistics
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: