Noul Citroën AMI, un model 100% electric, potrivit companiilor de food delivery și curierat, poate fi comandat și în România, începând din 2022

Noul Citroën AMI, un model 100% electric, care se adresează companiilor de food delivery, curierat și car sharring, poate fi comandat și în România, începând din 2022. Prețul de achiziție este de 4.990 €, cu tot cu TVA, preț ce include tichetul Rabla Plus. Citroën AMI este disponibil, pentru început, exclusiv persoanelor juridice cu achiziție de minim 3 unități. AMI se comercializează în România de către Trust Motors, importatorul oficial  Citroën și rețeaua de dealeri din toată țara.

Citroën AMI

Noul Citroën AMI este un cvadriciclu electric cu două locuri, ce răspunde practic la noile așteptări în materie de mobilitate pe distanțe scurte: permite accesul facil în centrul orașelor, oferind mijloace de micro-mobilitate pentru toată lumea. Este o alternativă reală la scutere, biciclete, mopede și la transportul public, ce oferă noi stiluri de viață, orientate către universul digital.

AMI – 100% ëlectric nu are echivalent în peisajul mobilității. Citroën prezintă o experiență de mobilitate 100% electrică, născută din dorința de a face această mobilitate accesibilă pentru toți.

Caracteristici

  • 100% electric: zero emisii de CO2 în beneficiul tuturor și acces în centrul orașelor. Ușor de utilizat, AMI propune o rulare silențioasă cu o baterie care se încarcă în numai 3 ore de la o priză electrică standard de 220V și o autonomie de 75 Km
  • compact și agil: ultra-compact, cu o lungime de 2.41m și diametru al cercului de virare de 7.20m, AMI facilitează deplasările în oraș și manevrele de parcare
  • confortabil: mic la exterior, dar spațios la interior, AMI poate găzdui în deplin confort 2 pasageri care călătoresc unul lângă altul într-un habitaclu închis și încălzit, extrem de luminos, dar protejat pe dinafară.
  • personalizabil și impunător: AMI este o prezență unică, cu un design original și structură simetrică. Modelul oferă posibilități extinse de personalizare grație celor 4 pachete de accesorii colorate.
  • poate fi condus de persoanele cu vârstă peste 16 ani cu permis de conducere B1
  • accesibil: utilizabil pe toate tipurile de drum, cu excepția autostrăzilor, având viteză maximă de 45 km/h
  • dimensiuni: lungime: 2.410 mm – lățime: 1.390 mm – înălțime: 1.525 mm
  • greutate – masă in gol (baterie inclusă): 471 kg
  • Baterie tip Lithium-Ion, capacitate de 5,5 kW

Citroën AMI este disponibil, pentru început, exclusiv persoanelor juridice cu achiziție de minim 3 unități

Noul Citroën AMI se adresează companiilor care fac livrări urbane: food & pharma delivery sau curierat ușor (plicuri și colete mici),  companiilor de distribuție (pentru agenții de vânzări, mai ales pentru cei din zone urbane aglomerate) sau companiilor care doresc să ofere angajaților mobilitate electrică, cu zero emisii de CO2.

De asemenea, Noul Citroën AMI poate fi o soluție bună și pentru companiile de car sharing, cu servicii de închiriere pe termen scurt sau lung.

Citroën AMI

Timp de 100 de ani, Citroën a demonstrat că prin curaj și creativitate mobilitatea poate să devină accesibilă pentru publicul larg. Anul trecut, în cel de-al 101-lea an de existență a mărcii, Citroën a lansat modelul AMI – 100% electric, apogeul proiectului care a debutat cu Conceptul AMI ONE, prezentat în cadrul Salonul Auto de la Geneva din 2019.

AMI este răspunsul revoluționar al unei mărci inovatoare, inspirate de clienții săi, o marcă adaptată la noi stiluri de viață, la provocările aduse de deplasările în mediul urban și la grija față de mediu.

Prețul noului Citroën AMI este de 4.990 €, cu tot cu TVA, preț ce include tichetul Rabla Plus și de 2 ani de garanție făra limită de km. Bateria are o garanție de 3 ani în limita a 40.000 de km. Oferta este valabilă începând cu 31.08.2021. Citroën AMI poate fi comandat și în România, începând din 2022, prin compania Trust Motors, importatorul oficial  Citroën și rețeaua de dealeri din toată țara.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *