Next_Capitall

Okazii.ro a lansat o aplicație pentru sistemele de operare iOS

Okazii.ro, cel mai mare site de comerț online din România, a lansat o aplicație pentru sistemele de operare iOS care permite conectarea la site în timp real, navigarea ușoară printre cele peste 2 milioane de produse noi și second-hand și cumpărarea articolelor dorite de pe site.

Printre funcționalitățile principale ale aplicației se numără: comandarea imediată a produselor disponibile pe site-ul Okazii.ro, vizualizarea notificărilor legate de procesul de tranzacționare, posibilitatea de a iniția discuții cu alți utilizatori prin intermediul mesajelor și de a adaugă la favorite căutări, produse și vânzători. Un alt punct forte al aplicației este posibilitatea de a fi conectat în permanență la toate produsele aflate la promoție de pe Okazii.ro.

„€œLunar, avem pe Okazii.ro peste 250 000 de vizite de pe terminale iphone. De aici și prioritatea de a dezvoltă o aplicație pentru sistemele iOS și abia apoi pentru alte sisteme de operare, mai puțin folosite la momentul actual de către utilizatorii noștri. Ne-am dorit să venim în ajutorul acestora cu o aplicație care să scurteze simțitor procesul de tranzacționare online”, a declarat Mihnea Nicolescu, Director de proiecte Okazii.ro.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Promovare » Promovare online » Okazii.ro a lansat o aplicație pentru sistemele de operare iOS
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: