Pambac SA alege SmartCash RMS ca soluție de gestiune

sigla200Cele 13 unități din rețeaua de retail a producătorului băcăuan Pambac adoptă soluția de gestiune SmartCash Retail Management System, dezvoltată de Magister Software. În luna iunie 2013 s-a demarat proiectul pilot ce vizează informatizarea head office-ului rețelei si primelor magazine. Se estimează că implementarea soluției SmartCash RMS în toată rețeaua Pambac se va finaliza în luna august a acestui an.

Producătorul Pambac SA, specializat în produse de morărit, panificație și paste făinoase, deține în prezent o rețea de 13 magazine în orașul Bacău. Unitățile sunt de tip tradițional, cu servire asistată, comercializând atât marca Pambac, cât și produse de larg consum.

În cadrul soluției configurate pentru magazinele Pambac s-au avut în vedere o serie de aspecte esențiale pentru activitatea rețelei: controlul strâns al activității din magazine, optimizarea fluxurilor de aprovizionare, precum și integrarea cu platforma ERP utilizată de producător.

De-a lungul celor peste 11 ani de activitate, Magister Software a dezvoltat proiecte de retail pentru numeroși producători autohtoni din industria alimentară. Printre întreprinderile cu același profil de business precum Pambac, care folosesc soluții de gestiune SmartCash RMS, se numără Racova Grup, Agropan și Vel Pitar, lideri de piață în domeniul produselor de morărit și panificație. Experiența în implementarea și utilizarea soluțiilor SmartCash în rețele extinse din segmentul producătorilor de panificație precum și portofoliul vast de clienți, utilizatori ai platformei SmartCash RMS, au constituit motivele principale pentru care societatea Pambac a ales soluția furnizată de Magister.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Pambac SA alege SmartCash RMS ca soluție de gestiune
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: