Parteneriat CuponReducere.ro – Diverta pentru cupoane de reducere la cumparaturi

  • de

CuponReducere.ro, singurul site din Romania care ofera gratuit cupoane de reducere printabile pentru produse de larg consum, a semnat un contract de parteneriat cu Diverta, care vizeaza acceptarea în reteaua de magazine Diverta a cupoanelor de reducere pe care consumatorii le pot selecta si printa de pe site-ul CuponReducere.ro.

logo CR-slogan-01Aceste cupoane sunt foarte cunoscute si frecvent utilizate de cumparatorii din Europa si SUA, iar studiile de piata arata ca, din ce in ce mai mult, consumatorii care navigheaza pe Internet urmaresc brandurile si voucherele de reducere oferite de acestea.

Un studiu publicat recent in Franta, arata ca 56% dintre internauti cauta cupoane de reducere pe Internet sau pe mobil (conform Institutului de Sondaje CCM Benchmark Panel). Dintre acestia, doar 7% gasesc cupoanele de reducere pe mobil, dar acest procent creste in cazul barbatilor (10%) si al tinerilor sub 35 de ani (14%). Aceeasi preocupare de urmarire a brandurilor in mediul online a fost confirmata si prin alte studii care, spre exemplu, ne informeaza ca jumatate dintre internautii mondiali sunt motivati de reduceri si de gratuitati (conform Ipsos OTX – februarie 2013).

Ne incanta lansarea parteneriatului cu Diverta, deoarece putem oferi, prin aceasta colaborare, diversitate si noutate clientilor CuponReducere.ro. Adaugand in portofoliul nostru si reduceri pentru produse de birotica si papetarie, jucarii, carti, dar si pentru alte produse comercializate in magazinele Diverta, diversificam galeria de cupoane cu reduceri si pentru alte categorii de produse, utile in gospodarie si in viata personala. Implicit, atingem si un target mai avizat de consumatori, extinzand adresabilitatea CuponReducere.ro.” declara Bogdana Baltasiu, Business Unit Manager pentru CuponReducere.ro.

Preocuparea pentru economisire devine din ce in ce mai mult un comportament generalizat, consumatorii fiind receptivi la orice tip de reducere de care pot beneficia atunci cand achizitioneaza produsele si brandurile cu care s-au obisnuit sau pe care le apreciaza. Acesta este conceptul in baza caruia CuponReducere.ro dezvolta parteneriate cu lanturi de retail care sa reprezinte nu doar o constanta in viata consumatorilor, ci si un brand care sa completeze cosul de cumparaturi lunar pentru fiecare gospodarie.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *