Platforma Asigurare-RCA.ro, un portal de comparare și comandă online a polițelor RCA

Divizia online a companiei ACCORD Broker de Asigurare,  Asigurarea-RCA.roeste un portal de comparare şi comandă online a poliţelor RCA, o combinaţie unică între insurance-shop şi ghid de informare în domeniul asigurării RCA, ce se adresează atât companiilor cât şi persoanelor fizice.

Accord Broker de Asigurare, motorul din spatele portalului, are o experienţă de peste 6 ani în domeniul asigurărilor generale şi intermediază toată gama de asigurări, de la cele auto (casco, rca) până la cele de bunuri, răspunderi civile (profesionale, generale) şi de garanţii.

Platforma Asigurarea-rca.ro a apărut din dorinţa de a creea un spaţiu virtual unde clientul să găseasca rapid informaţiile de care are nevoie şi totodată tarifele cele mai bune, fiind un produs complet, “One Stop Shop”.

Asigurare-rca.ro reuneşte cei mai importanţi asiguratori din domeniu, oferind posibilitatea clientului de a-şi alege asigurarea RCA potrivită nevoilor sale, asigurare care este livrată la domiciliu fără nici un cost suplimentar şi într-un timp foarte scurt. Modalitatea de contractare online a asigurării este facilă, de scurtă durată, iar clientul poate opta pentru metoda de plată cea mai convenabilă: numerar în sistem ramburs la primirea poliţei, online, prin card bancar sau prin virament bancar.

Asigurarea-rca.ro pune accent pe satisfacerea clienţilor astfel fidelitatea acestora este răsplătită printr-o serie de reduceri acordate la reînnoiri, dar totodata şi cei care accesează pentru prima dată platforma beneficiază de bonusuri. O parte dintre acestea se regăsesc pe pagina de Facebook a platformei.

Asigurarea-rca.ro vine în sprijinul clienţilor săi prin consultanţă în caz de daună şi îndrumare pe tot parcursul procedurii de declarare a incidentului auto, oferind în acest fel un pachet complet de asigurare rca.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,070 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Platforma Asigurare-RCA.ro, un portal de comparare și comandă online a polițelor RCA
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: