Plățile cu cardurile MasterCard și Maestro îți aduc city break-uri la Paris

MasterCard demarează o nouă campanie de încurajare a plăților cu cardurile MasterCard și Maestro, intitulată ”De la cumpărături, la un city break de Neprețuit la Paris”.

Paris-campanie MasterCard & Maestro-Portrait

În cadrul promoției, toți clienții care plătesc, indiferent de valoarea tranzacției, cu cardurile MasterCard sau Maestro emise de băncile din România, atât la POS, cât și în spațiul online, în România, cât și în afara țării, au șansa de a câștiga unul dintre cele 10 city break-uri la Paris, pentru două persoane, cu toate serviciile incluse.

Încheiem anul în forță, prin lansarea celei mai mari campanii MasterCard din 2014, ce completează inițiativele noastre de educare și stimulare a clienților pentru plata cu cardul la POS, în special în mod contactless. Continuăm un concept care și-a dovedit eficiența în campania derulată în primăvară:  în cadrul acesteia, volumele tranzacționate prin cardurile MasterCard și Maestro au depășit cu 56% media de creștere a pieței. În plus, dacă în prima campanie ne-am adresat laturii pragmatice a clienților noștri, oferindu-le premii utile pentru viața de zi cu zi, acum le propunem 10 city break-uri în 2 la Paris, prin care să evadeze din cotidian și să traiască experiențe de Neprețuit”, spune Georgia Baltag, Marketing Manager pentru România în cadrul MasterCard.

Promotia aduce și un puternic mesaj de stimulare a plăților contactless, acestea avand șanse duble de câștig – fiecare tranzacție standard primește un punct, în timp ce tranzacțiile contactless primesc 2 puncte pentru marea tragere la sorți.

Șansele sporite acordate tranzacțiilor contactless sunt un motiv în plus oferit clienților pentru a încerca prima lor plată contactless, numeroase locații din București și din țară acceptând deja acest tip de plată – transportul public, supermarketuri, lanțuri de farmacii, fast-food-uri, benzinării și magazine de haine etc.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *