Primul parc logistic din nord-estul țării se va construi în comuna Lețcani, Județul Iași

Conferinta de presa - Parc logistic comuna LetcaniProiectul Parc logistic comuna Leţcani, Judeţul Iaşi este un proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013. Iniţiatorul şi realizatorul proiectului este S.C. SOLO S.R.L.

Prin obiectivele propuse, proiectul Parc logistic comuna Leţcani, Judeţul Iaşi urmăreşte realizarea unei structuri de sprijinire a afacerilor, care să stimuleze la nivel local dezvoltarea economică durabilă, contribuind astfel la îndeplinirea obiectivului general al Programului Operaţional Regional: dezvoltarea echilibrată a regiunilor României.

Construcţia parcului a început în luna februarie, în comuna Leţcani, Judeţul Iaşi, urmărindu-se crearea primului parc logistic din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, în vederea atragerii de investiţii şi stimularea creării de noi locuri de muncă. Deschiderea oficială este programată pentru primăvara lui 2014.

Parcul Logistic comuna Lețcani este o soluție modernă pentru companiile românești sau multinaționale care au nevoie de: spații logistice de depozitare și servicii, spații de producție, depozite, birouri, cantină restaurant, parcări şi alte facilități.

Amplasat la intrarea în Iași, acest nou proiect cu finanțare europeană este foarte ușor accesibil, fiind în imediata apropiere a drumului european E85, a șoselei de centură a Iașului, dar și a viitoarei autostrăzi Iași – Târgu Mureș.

Parcul Logistic comuna Leţcani, judeţul Iaşi are un caracter complex care cuprinde: spaţii de depozitare/producţie uşoară, inclusiv anexe (capacitate totală de 9.364,50 mp suprafaţă utilă) şi spaţii de birouri, inclusiv anexe (1.845,19 mp suprafaţă utilă), toate la preţuri stabilite sub nivelul celor practicate pe piaţă, în conformitate cu disponibilitatea de plată a IMM-urilor.

Perioada de implementare a proiectului este de 16 luni.

Valoarea totală a proiectului este de 26.342.077,08 lei, din care 14.066.996,51 lei reprezintă finanţarea nerambursabilă din Fondul European pentru Dezvoltare Regională şi din bugetul naţional.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Logistica » Primul parc logistic din nord-estul țării se va construi în comuna Lețcani, Județul Iași

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: