Printcenter.ro – tiparul perfect pentru promovarea în retail

Printcenter.ro dezvoltă cu succes de 7 ani un centru de producție publicitară în Sibiu, oferind o gamă largă de produse tipărite şi o diversitate de servicii, folosind cele mai noi şi performante echipamente. Livrările se fac oriunde în ţară în 24 de ore. 

poza 2-1Una dintre investiţiile de top făcute de cei de la Printcenter.ro răspunde în totalitate nevoilor pieţei de retail, în materie de semnalistică la raft. Este vorba despre echipamentul JFX500 2131, produs de cei de la Mimaki, o  imprimantă flatbed cu polimerizare LED UV. Echipamentul a fost lansat de producătorul japonez în Decembrie 2012, iar Printcenter.ro este prima companie din Europa de Est, unde Mimaki a instalat cel mai performant utilaj al gamei sale de produse: flatbed-ul JFX500 – 2131.

Calităţile esenţiale ale acestei imprimante, în ceea ce priveşte tiparul de format mare sunt viteza, flexibilitatea, calitatea şi sustenabilitatea. Este alegerea perfectă în realizarea materialelor promoţionale şi a tot ceea ce ţine de nevoile de promovare din retail.

Ceea ce poate face echipamentul achiziţionat de Printcenter.ro stabileşte un nou standard pentru imprimare. Are cea mai mare rezoluție din industrie, de 1200×1200 DPI 4 picolitrii, o viteză de 60 mp/oră, fiind de 2,5 ori mai rapid decât printerele JFX convenţionale de la Mimaki, este singurul echipament LED UV, tipar CMYK+White şi are aplicaţii variate: tipăreşte pe materiale rigide precum PVC, Forex, Kappa, Plexic, Alucobond, Pentaprint, Policarbonat, plăci HIPS, plăci polipropilenă, plăci carton reciclat, sticlă, lemn, ceramică, aluminiu, metal, piele şi lista poate continua.

Noul echipament răspunde tuturor normelor impuse în industria grafică şi de imprimare format mare, în ceea ce priveşte mediul, iar calitatea şi acurateţea printurilor este certificată. Echipamentul Mimaki JFX500-2131 a primit în cadrul FESPA premiul EDP pentru “Cea mai bună imprimantă flatbed cu tehnologia UV”. „Acest echipament nu a fost o achiziţie premeditată. L-am descoperit pe piaţă şi am fost pur şi simplu încântat de ceea ce poate face. Potenţialul imprimantei nu a fost greu de ghicit şi suntem mândri că-l putem demonstra. Viteza cu care imprimă, calitatea tiparului dat de rezoluţia impresionantă, multitudinea materialelor pe care poate imprima direct sunt atuuri ce revoluţionează piaţa de print pe materiale rigide. Este cu siguranţă soluţia care te face vizibil într-un magazin”, spune Alexandru Ionuţ Anca, manager Printcenter.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *