Proiect pilot de plată cu cardul la livrare dezvoltat de Urgent Curier, Cargus și MasterCard

Firma de curierat Urgent Curier şi Cargus prezintă, în cadrul evenimentului Internet & Mobile World, un proiect pilot de plată cu cardul la livrare, dezvoltat în urma colaborării cu MasterCard. La finalizarea proiectului pilot, Urgent Curier şi Cargus vor echipa toți curierii cu terminale de plată ultraportabile de tip mobile POS.

3Vizitatorii târgului de tehnologie Internet & Mobile World, cel mai mare eveniment B2B dedicat soluțiilor digitale, mobile și de software din România, au posibilitatea să asiste, în premieră, la demonstrații ale noii soluții de plată cu cardul, atât la standul MasterCard (65-66) cât și la cel Urgent Curier și Cargus (60). De asemenea, la cele două standuri, specialiștii companiilor sunt pregătiți să ofere mai multe informații și să răspundă la întrebările celor interesați.

,,Împreună cu MasterCard facem un pas înainte în dezvoltarea serviciilor oferite de Urgent Curier şi Cargus. Posesorii de card vor putea plăti direct curierului produsele comandate, prin intermediul unui POS mobil. Acest lucru înseamnă rapiditate, flexibilitate şi, cel mai important, disponibilitatea unei opțiuni de plată alternative”, a declarat Gian Sharp, CEO Urgent Curier şi Cargus.

,,În dezvoltarea acestui proiect, am găsit în Urgent Curier şi Cargus un partener receptiv la modelul de business propus de noi, iar rezultatul este un serviciu foarte util pentru posesorii de carduri care fac cumpărături online, dar aleg să plătească la livrare”, a declarat Gabriel Ghiță, Head of New Business CEE, MasterCard Europe. ,,Aceștia vor avea în curând opțiunea de plată cu cardul la livrare, fără grija numerarului când vine curierul și fără să mai piardă timp cu drumuri până la bancomat.”

Sistemul funcționează foarte simplu, ca plata la orice POS în magazin. Tehnologia mobile POS asigură portabilitatea necesară curierilor, se integrează cu sistemul de gestiune a coletelor, ceea ce simplifică semnificativ procesele interne și reduce cantitatea de numerar pe care curierii o transportă de-a lungul zilei.

Soluția de plată integrată de Urgent Curier şi Cargus permite atât plăți Chip&PIN, cât și plăți contactless, clienții având posibilitatea să plăteasca simplu și rapid, fără să dea cardul din mână.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *