Pungescu, producătorul român de pungi personalizate biodegradabile, investește 2 milioane de euro într-un nou hub logistic

Pungescu, brandul local de pungi personalizate biodegradabile, ce aparține grupului român de companii Total Gama Prod și Profi Green Partners, a demarat construcția unui nou depozit, ce se va întinde pe o suprafață de 3.500 mp, ce include și noul sediu de birouri, după o investiție de aproximativ 2 milioane de euro. Noul hub logistic, situat în partea de nord a capitalei, pe șoseaua de centură, în localitatea Chitila, va fi operațional începând cu 2023. 

Pungescu

„Spațiul urmează să fie utilizat pentru activitatea noastră generală, pentru depozitarea pungilor personalizate biodegradabile, dar și pentru dezvoltarea unui business de fullfilment prin One Storage Hub. De asemenea, noul spațiu logistic va fi dotat cu panouri solare și stații pentru încărcarea mașinilor electrice ale flotei proprii. Nu în ultimul rând, e important de menționat faptul că peste 40% din suprafața terenului este dedicată spațiilor verzi.

Investiția totală se ridică la aproximativ 2 milioane de euro pentru spațiul de depozitare de 3.500 mp, dar și pentru un nou sediu de birouri Pungescu. Din 2023 ne mutăm în casă nouă,” a precizat Octavian Simion, General Manager Total Gama Prod.

În 2022 mizam pe o creștere de 20% a cifrei de afaceri

„Cu un portofoliu de peste 1.500 de clienți periodici, Pungescu vinde pungi biodegradabile personalizate, în special către retaileri. Pentru acest an, mizăm pe o creștere de 20% a cifrei de afaceri. Pungile, certificate la nivel european, sunt produse în fabrica din Brăila, iar în București avem un birou de vânzări,” a declarat Octavian Simion.

Pungi personalizate biodegradabile

Începând cu data de 1 ianuarie 2019, de când au fost stabilite unele legi mult mai dure legate de mediu, Pungescu și-a asumat responsabilitatea de a realiza și de a personaliza strict articole obținute din materii prime reciclabile, care respectă întrutotul standardele impuse de tipul EN 13432 și de certificarea TUV pe care compania o are.

„Lucrăm permanent la dezvoltarea de noi produse, pentru dezvoltarea sustenabilă a companiei. Producem pungi din material reciclat pe care îl regranulam și îl transformăm în pungi și sacoșe personalizate, promovând, astfel, un consum responsabil atât pentru sacoșele biodegradabile cât și pentru sacoșele din plastic reciclat.

Produsele noastre sunt certificate OK HOME Compost și OK INDUSTRIAL Compost, conform standardului EN 13432 privind materialele biodegradabile și compostabile și au un raport corect calitate-preț. Suntem o companie 100% românească și avem o echipă cu o expertiză vastă de peste 15 ani în piața ambalajelor,” a concluzionat Octavian Simion.

Pungescu este principalul partener al companiilor de retail din România, pungile sale personalizate sunt fiind utile pentru transportul produselor, dar în același timp reprezintă și un instrument pentru o reclamă eficientă. Brand awareness-ul se poate dezvolta foarte ușor cu ajutorul pungilor personalizate.

Pungescu

Brandul de pungi personalizate biodegradabile Pungescu aparține grupului de companii Total Gama Prod și Profi Green Partners. Cu o experiență de peste 15 ani, Pungescu este lider de piață în domeniul producției de pungi biodegradabile și este unul dintre primii producători „reprofilați” de pungi eco-friendly compostabile din materii prime biodegradabile.

Contact

 comenzi@pungescu.ro Telefon: 0740 029 229


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *