Quicktron Robotics își consolidează prezența în Europa prin colaborarea strategică cu Total Technologies

Quicktron Robotics, #wemovethefuture, o forță pionieră în industria robotică, este încântată să anunțe o colaborare strategică cu Total Technologies®, un consultant de afaceri distins și integrator de soluții digitale cu o expertiză de peste 30 de ani pe piața tehnologică din România. Această colaborare reprezintă un pas semnificativ în oferirea de soluții digitale complete de colectare și procesare pentru o gamă largă de industrii.

total technologies

Total Technologies, adesea salutată drept „o companie a viitorului” de către experții din industrie, se specializează în integrarea colectării automate a datelor, tehnologiei bazate pe recunoasterea vocala, RFID, roboților autonomi și colaborativi. Cu o istorie de excelență care acoperă trei decenii, Total Technologies a furnizat în mod constant soluții inovatoare și de ultimă generație companiilor din diverse sectoare, inclusiv Retail, Curierat, Logistică, Transport, Producție, Distribuție, Depozitare, FMCG, Sănătate și altele.

Această colaborare aduce împreună tehnologiile de vârf ale Quicktron Robotics și experiența extinsă în integrarea digitală a Total Technologies®. Prin combinarea forțelor, cele două companii își propun să revoluționeze industriile, oferind soluții complete care îmbunătățesc eficiența, productivitatea și excelența operațională generală, abordând provocările lanțului de aprovizionare din zilele noastre.

Oferirea de soluții de neegalat

Quicktron Robotics este cunoscută pentru angajamentul său de a depăși limitele automatizării și robotică, iar această colaborare cu Total Technologies se aliniază perfect cu misiunea noastră de a oferi clienților soluții de neegalat. Împreună, vom permite companiilor beneficiare din România să adopte automatizarea, să optimizeze procesele și să rămână utilizatorii timpurii ai celor mai noi tehnologii intr-o piață în continuă evoluție.

Suntem entuziasmați de posibilitățile pe care această colaborare cu Total Technologies® le deschide pentru Quicktron. Experiența și expertiza lor extinse în integrarea soluțiilor digitale se potrivesc perfect ofertelor noastre de robotică. Această colaborare ne va permite să oferim clienților noștri soluții complete, pregătite pentru viitor, care să răspundă nevoilor în evoluție ale industriei lor.” a declarat Yang Wei, CEO al Quicktron Robotics.

Total Technologies împărtășește entuziasmul pentru această colaborare.

Parteneriatul cu Quicktron Robotics ne permite să combinăm înțelegerea noastră profundă a soluțiilor digitale cu tehnologiile de robotică de ultimă generație. Împreună, putem oferi soluții care nu numai că satisfac cerințele actuale ale clienților noștri, dar îi poziționează și pentru succes în anii ce vor veni.” a declarat Giani Iancu, CEO al Total Technologies.

Această colaborare reprezintă o angajare față de inovație, eficiență și satisfacția clientului. Quicktron Robotics și Total Technologies sunt entuziasmate de oportunitățile pe care această colaborare le va debloca și de impactul pozitiv pe care îl va avea asupra companiilor din România și dincolo de aceasta.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *