RadioSparx, cel mai complex serviciu de muzică instore din România, oferă soluții fără obligativitatea achitării taxelor către organismele de gestiune colectivă

Studii, realizate încă din 1980, au dovedit că muzica ambientală din interiorul magazinelor poate fi la fel de influentă în legătură cu decizia de cumpărare precum elementele vizuale și de branding ale magazinului. În acest context, RadioSparx, cel mai complex serviciu de muzică instore din România, oferă soluții complete și foarte accesibile pentru muzica ambientală din magazine, fără obligativitatea achitării taxelor către organismele de gestiune colectivă.

RadioSparx„Cea mai bună modalitate de a aborda sunetul în magazine este să îl integrați în întreg brandingul senzorial, să îi acordați aceeași atenție precum identității vizuale. Trebuie să vă gândiți la o identitate vizuală și la o identitate sonoră ambientală în același timp.

Credit foto: Shutterstock

S-a demonstrat că muzica are un efect subconștient dar foarte real asupra obiceiurilor de cumpărare,” a declarat Horațiu Coldea, Director General RadioSparx România

Soluții complete pentru muzica ambientală din magazine, fără obligativitatea achitării taxelor către organismele de gestiune colectivă

RadioSparx, reprezentat exclusiv în Romania de compania MEDIA PREP, este titular de drepturi de autor și conexe pentru aproape 1 milion de opere muzicale, din absolut toate genurile muzicale, în ceea ce privește drepturile de înregistrare, drepturile de sincronizare, drepturile mecanice, drepturile de streaming online, drepturile de reproducere, drepturile de comunicare publică, drepturile de distribuire, drepturile efemere, precum și drepturile conexe.

„Imaginați-vă ce sume ați putea economisi dacă nu ați mai fi obligați să achitați taxe pentru muzica ambientală pe care o difuzați în magazine, supermarketuri, centre comerciale, benzinării sau alte spații comerciale. Cum ar fi dacă, în loc de 500, 1.000 sau peste 2.000 de lei pentru un spațiu comercial să plătiți doar 20, 30 sau maxim 100 de euro pentru același spațiu ? Iar în aceste tarife să fie inclusă și toată muzica de care aveți nevoie.

Cum s-ar simți clientul în magazin dacă, în loc de un post de radio oarecare sau piese muzicale aleatorii, ar beneficia de un sunet ales pentru el și, în același timp, i-ați comunica cele mai noi oferte și promoții?” a declarat Horațiu Coldea.

Serviciul pe care RadioSparx România îl oferă are o serie de beneficii, pe lângă faptul că elimină obligativitatea de a achita taxe către UCMR – ADA, UPFR și CREDIDAM pentru comunicare publică ambientală.

„Astfel, odată cu achiziția catalogului de muzică, veți putea difuza mesajele proprii de promovare foarte repede (practic, spoturile se pot programa instantaneu și se pot auzi în orice magazin din orice colț al Europei în minutele următoare) dar puteți difuza spoturi diferite pe fiecare magazin sau pe zone alese.

RadioSparx, cel mai complex serviciu de muzică instore la nivel mondial, vine cu o mulțime de posibilități, însă, cu siguranță, cea mai importantă rămâne eliminarea obligativității achitării taxelor pentru comunicare publică ambientală către organismele de gestiune colectivă din orice țară europeană, în baza noilor legislații naționale care au transpus Directiva 2014/26/UE, România fiind ultima țară care s-a conformat acestei directive, în luna martie a acestui an,” a încheiat Horațiu Coldea.

RadioSparx România contact

telefon: +40 745 308 078/ e-mail: horatiu@radiosparx.com

RadioSparx, ce adună o echipă cu o experiență de peste 20 de ani în radio și televiziune, reprezintă o mare companie americană ce oferă muzică în spațiile comerciale din 64 de țări de aproape 30 de ani, în toate domeniile, de la hoteluri la benzinării, de la spa-uri la săli de fitness, de la patiserii la cafenele și de la supermarkturi la mall-uri cu suprafețe de zeci de mii de metri patrați.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » RadioSparx, cel mai complex serviciu de muzică instore din România, oferă soluții fără obligativitatea achitării taxelor către organismele de gestiune colectivă

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: