ZaharulOradea

RBC oferă soluții de Self-Checkout, soluția viitorului pentru optimizarea fluxului de vânzare

Romanian Business Consult (RBC), principalul furnizor și integrator de soluții IT pentru retail și industria alimentară, propune soluţii automatizate de Self-Checkout, marca Wincor-Nixdorf.

Wincor-Nixdorf, lider mondial în furnizarea de soluții IT pentru retail, deține un portofoliu centrat în jurul optimizării proceselor de afaceri  în companiile de retail și în bănci și implementeaza soluții care determină reducerea costurilor și îmbunătățirea serviciilor către clientul final.

selfcheckoutSoluțiile automatizate de check-out de la Wincor-Nixdorf oferă posibilitatea revoluționării proceselor din zona de check-out. Echipamentele Wincor-Nixdorf oferite de RBC țin seama de cerințele fiecărui tip de business în parte; sunt sisteme modulare, cu opțiuni adaptabile și ușor de modificat.

Programul de self check-out este soluția viitorului pentru optimizarea fluxului de vânzare și tot mai mulți retaileri devin interesați de achizițonarea sa. Soluțiile de self check-out sunt utilizate deja în toată lumea, cu precădere în Europa.

Beneficiile aduse de serviciile Self Check-Out

Echipamentele de self-checkout diminuează cozile la casele de marcat și procesul de plata este optimizat, ceea ce crește gradul de satisfacție al clienților. Echipamentele de self-checkout acoperă toată gama de soluții de check-out – de la POS -urile tradiționale și până la sisteme de check-out complexe, fiind dotate cu sisteme anti-fraudă și de ghidare a cumpărătorului în procesul de scanare și plată.

De ce o soluție de Self Check-Out de la RBC?

Clienții își scanează și plătesc cumpărăturile, fără ajutorul unui casier, la ghiseul special, complet echipat pentru scanare și check-out.

Matur, ergonomic și ușor de utilizat, sistemul simplifică afacerea dumneavoastră de zi cu zi.

Portofoliul nostru de produse oferă o platformă total modulară și scalabilă. Sistemele hardware și software se adaptează cu ușurintă fiecărui concept de magazin, chiar și la nivel de întreprindere.

Datorită experienței noastre în toate segmentele de piață relevante și cu toate formatele de magazin, putem identifica o configurație de check-out ideală, care reflectă optim cerințele dumneavoastră de afaceri.

Structura și componentele IT deja utilizate pot fi integrate rapid, investițiile dumneavoastră anterioare fiind protejate dar și pregatite în mod ideal, pentru viitor.

Mai multe informații pe www.rbc.com.ro sau pe e-mail la sales@rbc.com.ro sau marketing@rbc.com.ro.

Compania RBC, fondată în 1991 cu capital integral austriac are sediul în București și filiale în Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brasov și Republica Moldova (Chișinau). RBC are coperire naţională prin filiale proprii şi reţeaua de parteneri de vânzare & service, la maxim 50-100 de km de orice client. RBC lucrează cu peste 20 parteneri internaţionali de tehnologie, printre care Motorola, WincorNixdorf, Fujitsu, Bizerba, Microsoft, are peste 1.000 de clienţi şi peste 110 angajaţi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » RBC oferă soluții de Self-Checkout, soluția viitorului pentru optimizarea fluxului de vânzare

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: