RBC propune Queue Busting, o soluție eficientă pentru reducerea timpului de așteptare la casele de marcat

Romanian Business Consult (RBC), principalul furnizor și integrator de soluții IT pentru retail și industria alimentară, propune partenerilor săi o soluție eficientă pentru reducerea timpului de așteptare de la casele de marcat – Queue Busting.

Lunga așteptare de la casele de marcat este principalul motiv de nemulțumire al clienților din retail. Queue Busting oferă posibilitatea consumatorilor scanarea produselor înainte să ajungă la casă, dar nu modifică procesele interne ale retailerului, ci vine cu o instalare ușoară și intuitivă în cadrul sistemelor deja existente.

Cum se întâmplă întreg procesul?

poza rbcOperatorul de Queue Busting este dotat cu un terminal portabil, ce are aplicația instalată. El vine în întâmpinarea clienților cu coșuri sau cărucioare care așteaptă deja la cozile de la casele de marcat și le propune scanarea produselor înainte să ajungă la casă.

Operatorul scanează codul de bare de pe cardul de client sau cardul de queue busting pentru deschiderea bonului, apoi începe scanarea tuturor produselor din coș. Produsele scanate ajung în pungi ce vor fi sigilate de către operator. La final, clientului i se înmânează cardul cu care va rămâne în așteptare la aceeași casă pentru plată sau se va îndrepta către casa specială de queue busting, dacă aceasta există în magazin.

La POS, casiera scanează cardul clientului, moment în care în aplicație se descarcă toate produsele scanate anterior. Clientul nu mai trebuie să facă nimic altceva decât să plătească și poate să plece.

Cu ajutorul soluției de queue busting de la RBC, timpul de așteptare scade semnificativ prin eliminarea scanării produselor la casa de marcat, iar experiența clientului este una mult îmbunătățită.

Mai multe informații pe www.rbc.com.ro sau pe e-mail la sales@rbc.com.ro / marketing@rbc.com.ro.

RBC_logo F_pe alb

RBC_logo F_pe alb

Romanian Business Consult este principalul furnizor și integrator de soluții IT pentru retail și industria alimentară și totodată partenerul de încredere pentru companii din logistică, distribuție și din producție industrială, care doresc să-și optimizeze afacerile prin îmbunătățirea sistemelor IT cu care lucrează și a proceselor tehnologice din companie.

Compania RBC, fondată în 1991 cu capital integral austriac are sediul în București și filiale în Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brasov și Republica Moldova (Chișinau). RBC are coperire naţională prin filiale proprii şi reţeaua de parteneri de vânzare & service, la maxim 50-100 de km de orice client. RBC lucrează cu peste 20 parteneri internaţionali de tehnologie, printre care Motorola, WincorNixdorf, Fujitsu, Bizerba, Microsoft, are peste 1.000 de clienţi şi peste 110 angajaţi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „RBC propune Queue Busting, o soluție eficientă pentru reducerea timpului de așteptare la casele de marcat”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 31 august - 4 septembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *