Recomandare IXODRON: Acronis Cyber Backup – cea mai fiabilă și ușor de utilizat soluție de backup pentru companii de orice dimensiune

Specialiștii în securitatea datelor de la IXODRON, o companie 100% românească, recomandă soluțiile Acronis pentru backup și protecția datelor. IXODRON este partener autorizat Acronis cu proiecte implementate în mediul public și privat. Acronis deține o soluție unică de protecție a datelor și securitate cibernetică, bazată pe tehnologia AI. Adăugând și protecția anti-malware și managementul dispozitivelor, Acronis ajută Departamentele IT să ofere prevenție, detecție, răspuns și investigare într-un mod eficient și sigur. Studiu de caz cu retailerul HomeBuys.

IXODRON

Protejarea datelor nu trebuie să fie dificilă

Pierderea datelor duce la scăderea încasărilor și întreruperea activității, nemulțumirea clienților, amenzi din partea autorităților și costuri adiționale pentru a reporni activitatea. De aceea companiile depind astăzi de disponibilitatea și securitatea datelor. Cerințele privind disponibilitatea ridicată și protecția fiecărui nou set de date fără impactarea producției și/sau operațiunilor pun presiune pe Departamentele IT.

Acestea trebuie să mențină sistemele informatice funcționale 24 /24 pentru a satisface nevoile de business și exigențele clienților. Soluția este reprezentată de o infrastructură de protecție a datelor rapidă și scalabilă, fără însă a afecta bugetele limitate.

Acronis Cyber Backup – vă ajută să mențineți o disponibilitate 24/ 24 a afacerii 

Acționați proactiv pentru menținerea continuității de business restaurând instant orice set de date pierdut.

Cu Acronis Cyber Backup puteți menține costurile scăzute și productivitatea crescută:

 1. Disponibilitate completă, fără întreruperi – Asigurați continuitatea afacerii, recuperându-vă datele în caz de dezastru, în doar câteva secunde
 • Preveniți atacurile de tip ransomware
 • Restaurați aplicații înainte ca cineva să descopere că există o problemă
 • Restaurați servere sau PC-uri
 1. Protecție completă – 20+ platforme protejate
 • Cloud, hipervizoare pentru virtualizare, aplicații și dispozitive mobile securizate
 • Protejați datele indiferent de tehnologia folosită
 • Scalați spațiul de stocare si operațiile pe măsură ce volumul de date crește
 1. Backup rapid egal business non-stop – impact aproape zero pentru sistemele de producție
 • Backup în cel mai scurt timp
 • Economisiți putere de calcul și consumul aferent rețelei prin deduplicare și operații off-host
 • Implementați backup în doar trei click-uri pentru protecție instantanee
 1. Cheltuiți mai puțin și obțineți cele mai bune Return on Investment (ROI) și Total Cost of Ownership (TCO)
 • Evitați costurile inițiale
 • Economisiți de până la 10 ori spațiul de stocare cu tehnici de deduplicare
 • Câștigați cu 20% mai multe ore de lucru prin funcționalități de administrare automată și simplificată.

Studiu de caz: HomeBuys – do more with less with Acronis Cyber Protect

Retailerul HomeBuys dorea să consolideze mai multe aplicații IT pentru backup, anti-malware, remote desktop și patch management într-o singură consolă.

HomeBuys este un retailer înființat in 2015, cu 8 magazine în SUA. Fondatorii săi, care au zeci de ani de experiență în retail, au vrut să ofere o experiență unică clienților. Pentru a face acest lucru, HomeBuys achiziționează stocuri mari de articole premium de la principalii producători – de la mâncare și vin până la obiecte de decor, oferindu-le mai departe clienților la un preț redus. Cu un inventar ce se schimbă constant, retailerul trăiește după sloganul sau: “ The Best for Less.”

Starea curentă a infrastructurii IT și a soluțiilor de securitate utilizate

Infrastructura IT acoperă 7 magazine HomeBuys, un centru de distribuție și birourile retailerului. Nu întâmplător, cea mai importantă aplicație este sistemul ERP, NetSuite, care a fost migrat recent din Microsoft Dynamics. Pentru protecția laptop-urilor și a PC-urilor HomeBuyes folosește Unitrends pentru backup și restaurarea echipamentelor și iDrive pentru backup și restaurarea mediilor virtuale. Pentru protecția laptop-urilor și PC-urilor HomeBuys folosește o combinație de LogMeIn și Windows Defender, în timp ce unele servere folosesc McAfee.

În total, administratorul IT este responsabil cu protecția a 1,5 TB date.

Administratorul IT a primit o invitație de la Acronis pentru a participa într-un program de evaluare a Acronis Cyber Protect, invitație pe care a acceptat-o.

Acronis Cyber Protect – o soluție integrată de backup și securitate cibernetică

Acronis Cyber Protect –  este o soluție unică de protecție a datelor și securitate cibernetică, bazată pe tehnologia AI. Adăugând și protecția anti-malware și managementul dispozitivelor, Acronis ajută Departamentele IT să ofere prevenție, detecție, răspuns și investigare într-un mod eficient si sigur.

Deoarece managementul se face dintr-o singură consolă de administrare, Acronis reduce complexitatea și costurile generate de multipli vendori.

Impresia generală – Acronis Cyber Protect

Administratorul IT a fost surprins să descopere cât de ușor se instalează și configurează Acronis Cyber Protect: “Instalarea s-a făcut foarte ușor. A urmat cu o configurare fără eforturi, totul funcționând foarte bine.”

Mediul de demo utilizat de Administratorul IT se compunea dintr-un laptop pe care rula consola Acronis, patru servere Windows și un sistem de stocare NAS.

Administratorul IT a evidențiat câteva funcționalități specifice Acronis: “Patch management-ul a fost mereu un job full-time în Departamentele IT. Dispunând de această funcționalitate alături de inventarul vulnerabilităților în aceeași consolă cu backup-ul, restaurarea și protecția anti-malware, experiența este una extrem de plăcută.”

Oportunitatea

Chiar dacă momentan HomeBuys nu este client Acronis, bazat pe feedback-ul Administratorului IT, acest lucru se va schimba curând. Acesta a explicat: “Esența a ceea ce face Acronis are un impact major pentru departamentul nostru IT. Fiind capabil să aducă împreună backup și restore de la distanță, patch management și anti-malware într-un singur instrument, Acronis reprezintă soluția ideală și oferă o utilizare facilă. În loc să folosim două sau trei instrumente de management, Acronis oferă o singura consolă, iar această abordare este calea spre succes.”

Acronis

Acronis unifică protecția datelor și securitatea cibernetică pentru a livra o experiență unică în era digitală. Cu modele flexibile de implementare care se potrivesc cerințelor furnizorilor de servicii și ale profesioniștilor IT, Acronis oferă o protecție cibernetică superioară pentru date, aplicații și sisteme incluzând antivirus, backup, recuperarea datelor în caz de dezastru sau atac și protecția echipamentelor.

Fondată în 2003 și cu sediul în Elveția și Singapore, Acronis este o organizație globală în care au încredere 100% toate companiile din TOP Fortune 1000.

IXODRON

O companie 100% românească ce a luat naștere din dorința de a promova în România tehnologii IT de ultimă generație. A fost înființată în anul 2019 și a crescut constant datorită profesionalismului și implicării experților în proiecte de securitate cibernetică, datacenter și infrastructură de rețea din mediul public și privat.

Protejați-vă datele și asigurați continuitatea operațională a business-ului împreună cu IXODRON și Acronis.

Vizitați https://IXODRON.ro/contact/ sau contactați-l pe Alex Gherbezeanu la +40 736 937 951 / alex.gherbezeanu@IXODRON.ro pentru a afla mai multe despre soluția soluțiile IT aflate în portofoliul companiei IXODRON.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *