revista retail-FMCG.ro intră în Kooperativa 2.0

konstruim245x204Începând cu luna februarie 2014, revista retail-FMCG.ro este partener permanent Kooperativa 2.0, un concept nou pe piaţa de online din România, creat cu scopul de a promova brandurile printr-un mix de comunicare 2.0 inedit: campanii pe bloguri (BlogallInitiative + A-listeri + Bloguri de nişă) şi evenimente offline. 

Prin intermediul parteneriatului cu Kooperativa 2.0, noile servicii tip B2C reprezintă componenta care completează portofoliul de servicii al revistei retail-FMCG.ro.

Fiecare proiect din portofoliul Kooperativa 2.0 este un reper important pe nişa respectivă; portofoliul Kooperativa 2.0 se va îmbunătăţi permanent, pentru a acoperi cât mai multe domenii.

Principalele beneficii ale unei campanii pe bloguri prin Kooperativa.ro:

– Brand awareness

– Content marketing

– Umanizarea mesajului

– Feed-back

– Buzz

– Optimizare

– Prevenţie

– Împrietenire cu bloggerii

– Test

–  Costuri (mai mici, dar nu foarte)

Aşadar, pe lângă serviciile oferite până acum de către retail-FMCG.ro, precum: publicarea de ştiri din domeniul retailului alimentar & industria bunurilor de larg consum şi publicitate (advertoriale, branding, bannere şi newsletter personalizat), începând cu luna februarie 2014 am adăugat şi serviciile de promovare pe bloguri prin intermediul Kooperativa 2.0.

Oferta pentru noile servicii va fi una personalizată pentru fiecare companie/brand, în funcţie de obiectivul acesteia, de potrivirea mesajului cu un anumit canal de comunicare şi de bugetul disponibil şi poate fi solicitată via e-mail la adresa revista@retail-fmcg.ro.

Hai să Konstruim 2.0!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

2 comentarii la „revista retail-FMCG.ro intră în Kooperativa 2.0”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 24 - 28 februarie

  2. Pingback: Cum vă putem ajuta să vă promovați produsele și serviciile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *