Revolut intră pe segmentul plăților cu cardul la punctul vânzare

Revolut lansează, în premieră mondială, în Marea Britanie și în Irlanda terminalul de plăți Revolut Reader, un echipament portabil de mici dimensiuni, destinat tuturor comercianților, antreprenorilor, prestatorilor de activități independente, practicanților de meserii liberale și vânzătorilor ambulanți. Cu această lansare, Revolut va face posibilă acceptarea la plată a cardurilor, la punctul de vânzare, o noutate care va permite super-aplicației financiare britanice diversificarea ofertelor către clienții din segmentul B2B.

revolut

O soluție rapidă și intuitivă pentru a face încasări

Plățile cu cardul vor deveni și mai la îndemână decât plata în numerar cu ajutorul Revolut Reader, care le va permite comercianților să scape de grija de a umbla cu monede și cu bancnote. Revolut Reader poate accepta plăți instant cu cardul de debit sau de credit, precum și plăți contactless, în deplină siguranță. Echipamentul are capacitatea de funcționare necesară pentru a derula sute de plăți pe zi, doar cu o încărcare, iar viteza de realizare a unei plăți este de sub 5 secunde. Pe lângă aceste caracteristici, Revolut Reader are avantajul de a permite clienților să accepte, încaseze sau să depoziteze fondurile încasate într-un singur loc – în contul lor Revolut Business.

”În procesul de concepere a unui produs, echipa noastră se concentrează asupra nevoilor clienților, care solicită: o modalitate rapidă și la îndemână de a încasa bani, fără a încetini activitatea, cu un acces imediat la fondurile încasate și posibilitatea de a vedea banii în cont mai repede decât este standardul în industrie – 2-3 zile lucrătoare. Acestora li se adaugă și o baterie cu o durată lungă de viață a terminalului, un grad ridicat de siguranță, capacitatea de a aduce într-un singur punct toate operațiunile, fără să fie nevoie de mai multe conturi și sisteme. Toate acestea sunt caracteristici pe care clienții noștri de business le pot găsi la Revolut Reader. Un echipament care doar cu un click îți crește afacerea”, a declarat Maria Garcia Marti, șef Produs Acquiring.

Revolut Reader poate fi adaptat la alte sisteme POS (point of sale) existente în cadrul companiilor, având inclusă și o soluție SDK/API. În următoarele luni, oferta Revolut Business va fi extinsă cu o soluție ePOS care va conferi mai multă flexibilitate comercianților mai mari, dacă aceștia trebuie să integreze Revolut Reader cu sisteme POS deja utilizate.

Contul de business ”All-In-One”

Terminalul de plată este ușor de utilizat și configurat și permite clientului să accepte, să deconteze și să gestioneze plăți dintr-un singur cont. De asemenea, produsul vine cu un preț competitiv de până la 0,8% + 0,02 de lire sterline/ tranzacție și un cost unic începând de la 25 de lire sterline sau prețuri personalizate pentru companiile care se ocupă cu volume mari.

Revolut Reader este creat pentru orice tip de afacere – mare sau mică, antreprenorială sau de tip corporativ, pentru comercianții noi pe piață sau pentru punctele de tipul ”ghișeu unic”, indiferent de industrie. Prin deschiderea unui cont de comerciant cu Revolut Business, un client poate conecta un cont de afaceri la Revolut Reader și poate obține acces gratuit la gama de instrumente digitale ale Revolut Business (plăți locale și internaționale, schimb valutar la curs interbancar, IBAN-uri pentru transferuri globale, managementul cheltuielilor, gestionarea cererilor, cheltuielilor, abonamentelor și cardurilor companiei, salarizare).

REVOLUT

Revolut este prima super-aplicație financiară care ajută utilizatorii din toată lumea să își folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, compania s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. În prezent, peste 18 milioane de clienți persoane fizice din lume și mai mult de 500.000 de clienți B2B folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 150 de milioane de tranzacții pe lună.

Prin intermediul conturilor personale sau corporate, compania ajută clienții de pretutindeni să-și mențină echilibrul financiar, să dispună mai eficient de banii lor, să se conecteze rapid cu semenii lor sau cu cei apropiați, oriunde s-ar afla.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *