ZaharulOradea

Rezultate promițătoare în 2012 pentru Wave Division

Wave Division, una dintre cele mai mari agenții de BTL full service din România, a încheiat anul 2012 cu un bilanţ de excepţie: o importantă cifră de afaceri de aproximativ 4,5 milioane de euro, investiţii semnificative în lansarea unor noi divizii de business şi pregătirea iminentei lansări, la începutul anului, a unui proiect digital unic în România: platforma de marketing digital CuponReducere.ro, derulată în parteneriat cu liderul european în domeniul e-couponing, Coupons.com.

În 2012, Wave Division a finalizat un proces laborios de structurare şi restructurare a departamentelor companiei – creând prin intermediul optimizărilor interne servicii noi, în acord cu nevoile şi provocările de business din ce în ce mai complexe ale clienţilor. Pentru noul an, Wave Division deţine toate instrumentele necesare promovării complete a unui brand către consumatori: servicii in-store, shopper marketing, events management şi digital marketing prin platforma CuponReducere.ro (pre-shopper marketing).

 Într-o piaţă în continuă schimbare şi consolidare, Wave Division şi-a completat portofoliul de servicii cu:

–       divizia de evenimente care completează activitatea de marketing in-store şi out-store;

–       parteneriatul cu Coupons.com, ce va oferi în premieră absolută în România servicii de e-marketing prin lansarea de cupoane online pentru supermarketuri şi hipermarketuri;

–       noi raportări şi analize pentru promovările in-store ce permit o înţelegere mai detaliată a comportamentului consumatorilor în magazine.

„Suntem mândri că Wave Division şi-a câştigat un loc pregnant printre liderii pieţei de BTL din România şi că proiectele noastre inovatoare, deschise către un viitor în permanentă perfecţionare, stabilesc noi provocări în domeniu.

Anul 2012 a fost un an esenţial în definirea obiectivelor noastre strategice şi a anvergurii business-ului nostru. Ne dorim să prelungim şi în 2013 evoluţia Wave Division printre jucătorii-cheie din piaţa de BTL, alături de o echipă unită, perfecţionistă şi creativă, fără de care nu am fi realizat aceste performanţe deosebite. Ne aflăm într-o piaţă în care soluţiile de marketing nu mai sunt reţete simple, ci se mută către soluţii ce trebuie să ofere creativitate, noutate şi multi-disciplinaritate în fiecare proiect.

Aşadar, Wave Division a demonstrat că poate creşte în spiritul noilor tendinţe – fiind un furnizor de servicii şi consultanţă nu doar reactiv la schimbările pieţei, ci şi iniţiator de soluţii de marketing, capabil să livreze rezultate şi să încânte şi clienţii, şi consumatorii”, a declarat Al Kamara, CEO Wave Division.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Rezultate promițătoare în 2012 pentru Wave Division
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: