Roca Industrial propune companiilor din industriile FMCG, Logistică și Curierat Paletizorul automat cu masă translantă

Roca Industrial, compania românească prezentă pe piața din România de aproape 20 de ani, care proiectează și realizează în România mașini automate de paletizat și sisteme de transport pentru diferite aplicații, propune companiilor din industriile FMCG, logistică, curierat, construcții și altele Paletizorul cu masă translantă BAP-1”, utilizat în procesele de producție pentru depunerea și așezarea automată a produselor ambalate pe paleți.

Roca Industrial

„Cu o expertiză vastă în domeniu, compania Roca Industrial proiectează, construiește, automatizează și integrează cele mai potrivite soluții pentru a îmbunătăți performanța și profitabilitatea unor afaceri diverse. Produsele noastre sunt concepute și executate în România, sunt personalizate conform solicitărilor clienților și adaptate cerințelor specifice ale industriilor în care aceștia își desfășoară activitatea.

Nu căutăm drumuri bătătorite, căutăm provocări și livrăm soluții. În principiu, ne adresăm tuturor industriilor, avem expertiza și capabilitatea de a oferi soluții tehnice care să le permită clienților să facă lucrurile mai rapid, mai eficient și mai sigur,” a declarat un executiv al companiei Roca Industrial.

Printre sistemele produse de Roca Industrial se numără: paletizoare automate, sisteme de manipulare și transfer, elevatoare cu bandă modulară, dozatoare volumetrice, mașini pentru împachetat în cutii de carton, mașini de dozat produse granulare, soluții complete de transport operațional, sisteme de automatizare și manipulare etc. Sisteme produse – video.

Paletizorul automat cu masă translantă Roca BAP1

Paletizorul Roca BAP1, utilizat cu precădere în unitățile de producție din industria alimentară, este un sistem automat cu masă translantă pentru depunerea și așezarea automată pe paleți a produselor ambalate. Este folosit pentru paletizarea automată a unor produse ambalate în cutii de carton, baxuri, saci, găleți/containere și altele.

Poate fi utilizat pentru următoarele dimensiuni de paleți: 800 ×1.200 mm, 1.000 ×1.200 mm, 1.200 ×1.200 mm. Înălțimea maximă a paletului este de 2.000 mm, iar înălțimea maximă a cutiilor/ baxurilor este de 400 mm. La cerere, Roca Industrial poate proiecta și executa orice configurație, în funcție de specificațiile produselor de paletizat și a particularităților activității clientului.

Opțional, compania Roca Industrial poate oferi, de asemenea, echipamente de înfoliere automată și semiautomată a paleților în folie stretch.

„În piața de profil ne diferențiem printr-o elasticitate deosebită în definirea nevoilor clienților, găsirea soluției optime și, nu în ultimul rând, găsirea unui echilibru calitate-preț extrem de competitiv.

Suntem aproape de partenerii noștri și după instalarea și punerea în funcțiune a utilajelor proiectate, ne asigurăm că totul merge așa cum a fost proiectat, și, când este nevoie, gândim soluții de optimizare și extindere,” a completat executivul Roca Industrial.

Sisteme de transport

În cei peste 18 ani de activitate în România, compania Roca Industrial a proiectat și realizat sisteme de transport pentru o multitudine de industrii și aplicații, precum: sisteme transportoare cu bandă PVC, poliuretan, cauciuc pentru industria alimentară, bunuri de consum, curierat/logistică, farmaceutică sau construcții, precum și conveiere cu lanț, role, bandă de sârmă pentru cuptoare și refrigerare.

Roca Industrial

Se pot transporta produse diverse precum: prăjituri ambalate, produse de panificație, mezeluri, cutii carton, paleți, sticle, peturi, cutii de tablă, pulberi, produse alimentare ambalate sau neambalate, medicamente, practic orice tip de produs. Sisteme de transport produse – video.

Roca Industrial concepe și execută soluții de sisteme de transport conform cerințelor și specificațiilor clienților, pentru orice industrie.

Contact:

www.rocaindustrial.ro / e-mail: contact@rocaindustrial.ro / tel. 0721.183.571 sau 0371.476.850

Roca Industrial

Roca Industrial și-a făcut debutul pe piața românească în 2002 și oferă clienților o gamă de produse proiectate și realizate 100% în România. Soluțiile produse de Roca Industrial sunt soluții elastice, eficiente și personalizate pentru fiecare aplicație în parte și se adresează unor industrii precum: FMCG (industria alimentară), logistică, curierat, construcții etc.

Printre clienții pentru care Roca Industrial a realizat și implementat proiecte se numără: Alka, Friesland Campina Napolact, Chipita, Toneli, Azuga Waters, Sameday, Dpd, TNT Fedex, Orkla Foods, Pate Ardealul, Ursus-SAB Miller, Nestle, Pepsi-Lays, Murfatlar, Titan, Conserve Buftea, Contec Foods, Fashion Days, Dacia Mioveni, Timken Bearings, TMK Artrom, Hendrickson, Lantmannen, Frauenthal Automotive, Ina Schaeffler, Kronospan și alte companii importante.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *