ROPECO sărbătorește 25 de ani de performanță pe piața din România

Compania ROPECO, principalul furnizor local de soluții și echipamente în domeniul procesării de numerar, a împlinit luna aceasta 25 de ani de prezență pe piața din România. Printre multiplele soluții din portofoliu, compania dezvoltă şi promovează pe piaţa din România și soluţii self-service/self-checkout dedicate sectorului de retail.

Fondată în 1993, compania româno-elvețiană ROPECO oferă soluții și echipamente, care înglobează o înaltă tehnologie testată cu succes la nivel mondial, unui portofoliu de peste 5.000 de clienți, la nivel național.

ROPECO

Echipa ROPECO București

Care sunt ingredientele rețetei de succes ROPECO în cei 25 de ani?

„Compania noastră a început ca o companie mică dar curând a adus soluții smart la provocările create de o piață în plină dezvoltare, devenind, astfel, una dintre cele mai importante și de succes companii din domeniu.

Know-how-ul partenerilor noștri elvețieni, portofoliul lor de relaţii şi contacte a fost esenţial pentru noi, aşa cum au fost și sunt partenerii descoperiţi de echipa locală. Iar dacă la aceste lucruri adăugăm inventivitatea oamenilor de aici, putem să identificam ce a stat la baza succesului companiei.

De asemenea, eu cred că în compania noastră lucrul cel mai important îl reprezintă relaţiile interpersonale. Acestea creează valori superioare în structuri mai restrânse, deşi satisfacţia clientului rămâne, totuşi, scopul cel mai important al unei companii.

Ar mai fi de apreciat şi flexibilitatea, dinamismul, faptul că ne adaptăm mai repede la anumite schimbări ale pieţei si că suntem capabili, în orice moment, să dezvoltăm pentru clienți soluții personalizate„, a declarat Cristian Christodorescu, Director General ROPECO.

Printre soluțiile promovate de companie, unele dintre acestea dezvoltate in-house, se numără segmentele de business: plăți electronice, procesare a numerarului self-service și cash management, securitate mecanică, printare și scanare coduri de bare & RFID, procesare de documente, soluții de tipar digital și soluții pentru gestionarea deșeurilor.

ROPECO este un distribuitor autorizat și dedicat pentru mai multe companii globale, specializate în producția unor terminale și echipamente de mare performanță pentru industria bancară, de retail, logistică, industria IT, de procesare de documente sau reciclare de materiale (Glory Global Solutions, Konica Minolta, Ingenico, HSM, Zebra, Honeywell, Cab, Wertheim, Kaso etc).

Ce direcție de business v-a adus cea mai mare satisfacție?

„În toate domeniile de care ne-am ocupat am găsit satisfacţii profesionale. Acestea mi-au dat, de altfel, puterea de a merge mai departe. Totuşi, cele mai mari satisfacţii mi-au fost aduse de soluţiile inovatoare, cele care au avut un impact major şi asupra business-ului clientului, aducându-i beneficii importante sau ajutându-l să-şi rezolve o problemă stringentă. Mă refer la soluţiile de self-service şi la „POS sharing”, a declarat Cristian Christodorescu.

Soluţiile Self-service pentru retail promovate și implementate în România prin intermediul companiei ROPECO, asigură automatizarea plăţilor şi a echipamentelor neasistate ce aduce beneficii atât retailerului cât şi consumatorului.

Una dintre aceste soluții este CashInfinity. Solutia, care aparține companiei japoneze Glory Global Solutions, lider pe piața mondială a tehnologiilor inovative de cash management,  optimizează fluxurile de numerar din retail până la back office-ul unei bănci.

Premiul I în Topul Național al Firmelor

De mai mulți ani, compania ROPECO București obține PREMIUL I în Topul Național al Firmelor, pe baza performanțelor economice obținute în anul anterior, analizate de Camera de Comerț și Industrie a României. În acest top au fost incluse firme din diferite domenii de activitate precum: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură, pescuit și construcții.

Acest premiu reprezintă pentru companie o recunoaștere națională a unui business care de 25 de ani oferă clienților săi cele mai noi și performante tehnologii și servicii.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *