S-a lansat BizTool.ro, un marketplace unde antreprenorii găsesc toate serviciile pentru compania lor

BizTool.ro este un marketplace cu acces gratuit destinat antreprenorilor români care vor să facă primii pași în afaceri sau care vor să-și dezvolte afacerile deja existente, dar și specialiștilor în diferite domenii ce țin de dezvoltarea unui business care vor să-și ofere expertiza.

biztool.ro

BizTool.ro este primul marketplace care vizează să aducă la un loc comunitatea de antreprenori din România, cât și cea de freelanceri. Pe platformă se regăsesc specialiști din domenii precum web development, hosting, seo, design, legal, taxe (contabilitate), consultanță de business, marketing, consultanță financiară. Orice antreprenor poate apela la specialiștii din platformă, iar experții pot câștiga noi clienți și contracte suplimentare.

Marketplace-ul, la care s-a lucrat mai bine de jumătate de an, se adresează atât persoanelor care au nevoie de ajutor cu afacerea într-un anumit moment cât și persoanelor care acum vor să își lanseze afacerea.

O platformă cu acces gratuit

Este o platformă cu acces gratuit unde își pot face cont specialistii din întreaga țară. BizTool.ro oferă interacțiune personalizată în funcție de preferințele utilizatorilor în site. Mai mult, consultanții prezenți în platformă sunt listați cu tarife, date de contact și descriere și sunt selectați în funcție de specializare.

BizTool.ro răspunde cumulativ la mai multe nevoi: antreprenorii găsesc toți specialiștii de care ai nevoie în același loc, au siguranța colaborării cu specialiștii listați în platformă, iar aceștia din urmă au un flux constant de clienți care au nevoie de serviciile pe care le pun la dispoziție. Platforma oferă în acest moment șase categorii principale (CTO de împrumut, Brand Awareness, Self-Improvement, Birocrație și taxe, Business Mentors și Coworking & birouri) din care derivă și alte subcatogorii specifice.

Scopul BizTool.ro este de a crea și consolida o comunitate interconectată de specialisti și de a oferi conținut de calitate și servicii concrete. Mai mult, scopul BizTool este să transforme comunitatea BizTool într-o parte integrantă a ecosistemului antreprenorial din România.

BizTool.ro

BizTool.ro este un proiect independent, susținut de start-up.ro, principalul portal de informație pentru antreprenorii și startup-urile din România.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » S-a lansat BizTool.ro, un marketplace unde antreprenorii găsesc toate serviciile pentru compania lor
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: