SCALE EXPERT, unul dintre cei mai importanți importatori de echipamente de cântărire din România, își prezintă soluțiile pentru retail, FMCG, HoReCa și eCommerce

SCALE EXPERT, unul dintre cei mai importanți importatori de echipamente și soluții de cântărire din România, prezintă o gamă completă de echipamente și soluții companiilor din retail, industria FMCG, eCommerce și sectorul HoReCa, punându-le la dispoziție echipamente de cântărire, etichetare, sisteme POS și echipamente fiscale. Cu o experiență de peste 20 de ani, compania românească SCALE EXPERT este partenerul de încredere al industriei de retail & FMCG.

SCALE EXPERT

“Una dintre cele mai importante provocări din industria FMCG o reprezintă costurile în creștere la nivelul producției și logisticii, ceea ce duce la afectarea marjei de profit. Identificarea corectă a neajunsurilor este esențială pentru optimizarea fluxurilor și adaptarea continuă a strategiilor pentru a obține o poziție cât mai sus în piață și o mai mare viteză operațională.

Prin expertiza noastră sprijinim producătorii din industria FMCG, punându-le la dispoziție echipamente moderne de cântărire, etichetare, sisteme POS și echipamente fiscale menite să îi sprijine în demersul lor de a crește sau de a se menține în top pe piețele pe care activează.

Deoarece într-un business precum cel din retail & FMCG sau HoReCa, serviciile after-sales sunt extrem de importante, service-ul în garanţie și post-garanţie este asigurat prin personal specializat SCALE EXPERT, precum și prin companii partenere la nivel naţional, cu care avem contract pentru asigurarea mentenanţei echipamentelor,” a declarat Judit Dobrescu – director general SCALE EXPERT.

Branduri partenere

De-a lungul timpului, compania SCALE EXPERT a devenit principalul importator al marilor producători de echipamente de cântărire, etichetare, sisteme POS și echipamente fiscale, la nivel mondial. Datorită seriozității și implicării de care au dat dovadă, portofoliul SCALE EXPERT este unul vast, cuprinzând renumite branduri ale unor producători precum: Dibal, Posbank, Olivetti, Printex, SN Systems, Rotolificio RO.MA, Ratiotec și mulți alții.

Scale Expert, partenerul de încredere al industriei de retail & FMCG

Întreaga gamă de produse SCALE EXPERT – de la cântare electroniceplatforme de cântărirecase de marcatsisteme POS până la consumabile – sunt importate direct din țări precum Germania, Spania, Italia, Bulgaria și Koreea de Sud. În felul acesta, compania se asigură de calitatea ridicată a produselor și, în același timp, de prețurile competitive de importator.

Incă de la început ne-am dorit să consolidăm continuu poziția noastră pentru a deveni una dintre cele mai importante companii de pe piață. Pentru aceasta, credem cu tărie că menținerea parteneriatelor pe termen lung cu producătorii de echipamente de renume mondial reprezintă constanta noastră de succes. Ținem pasul cu tehnologiile noi, și oferim clienților noștri cele mai performante, inovative și actuale echipamente și soluții ”, a precizat Judit Dobrescu.

Gama de produse SCALE EXPERT

Gama de produse SCALE EXPERT este vastă, cuprinzând echipamente profesionale pentru retail (cântare comerciale cu sau fară imprimare de etichete, sisteme POS all in one, case de marcat, marcatoare prețuri și consumabile), dar și pentru domeniul industrial (platforme de cântărire, sisteme automate de cântărire și etichetare):

  • Cântare electronice – cântare comerciale, cântare cu imprimare etichete, cântare cu touchscreen (seria D955), cântare PC (CS 1200, CS 2100), sisteme complete de cântărire, ambalare, etichetare DIBAL, ce respectă noile reglementări privind etichetarea și trasabilitatea produselor
  • Platforme de cântărire – de la 60 Kg la tonaj extins (5 tone): din otel inox, 1 – 4 celule de cântărire, IP68, platforme de podea, îngropate, cu rampă, cu cârlig etc
  • Sisteme POS all-in-one și monitoare TouchScreen POSBANK
  • Case de marcat – avizate conform noii legislații
  • Sertare de bani și consumabile – role de hârtie și etichete autoadezive pentru toate tipurile de cântare și case de marcat;
  • Marcatoare de prețuri și etichete de preț – produse în Italia de cătrecompania PRINTEX SRL;
  • Soluții software complete pentru gestiunea afacerii dvs. (comercianți independenți, rețele de magazine, cash&carry, magazine online etc.)

Care sunt nevoile industriei FMCG din punct de vedere al echipamentelor și cum vor evolua acestea în 2021?

“Zonele cu o dinamică accentuată vor fi cele legate de optimizarea proceselor și implicit reducerea costurilor operaționale ale lanțurilor de aprovizionare, pornind de la producător și până în retail. O altă zonă interesantă va fi cea de sampling & merchandising, promovarea produselor în magazin fiind unul dintre instrumentele de bază în marketingul produselor alimentare.

Practic, pe fondul pandemiei, și nu numai, eforturile se vor concentra spre optimizare, indiferent ce poate însemna aceasta, cu țintă clară către costuri mai mici si experiență de cumpărături mai bună. Este exact ceea ce noi ne propunem să oferim partenerilor noștri în acest an,  soluții diverse, pentru a deveni mai competitivi și, implicit, mai profitabili”, a concluzionat Judit Dobrescu.

Pentru detalii suplimentare vizitați magazinul online www.cantare-platforme.ro, contactați-ne la adresa de e-mail: sales@bpc.ro sau la telefon: 031 425 2014.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *