Seamless lansează SEQR Tab, soluția prin care plățile cu smartphone-ul pot fi încasate pe orice dispozitiv

La un an de la intrarea pe piaţă a soluţiei SEQR, în parteneriat cu Garanti Bank, perioadă în care SEQR a dezvoltat în România o reţea naţională extinsă de parteneri dintr-o gamă variată de domenii, Seamless România lansează SEQR Tab, soluţia prin care plăţile cu smartphone-ul pot fi încasate pe orice dispozitiv. Cu SEQR, utilizatorul doar scanează sau atinge codul QR/NFC afişat de către comercianţi şi aprobă plata cu codul PIN. SEQR permite comercianţilor să beneficieze de costuri de tranzacţionare semnificativ mai reduse decât cele ale companiilor de carduri. Platforma unică a SEQR a fost dezvoltată de către Seamless, unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme de plată pentru telefoane mobile la nivel mondial.

SEQR-Tab-TiltSEQR Tab transformă orice smartphone, tabletă sau calculator, cu o conexiune de Internet, într-un punct de vânzare mobil. Astfel, încasarea cu SEQR devine posibilă şi pentru afacerile din domenii cum ar fi curierat şi livrări, concerte, expoziţii, târguri şi mici comercianţi sau care nu au integrat încă SEQR în sistemul propriu de gestiune a vânzărilor (ERP). Lansarea vine la 1 an de la introducerea SEQR pe piaţă, timp în care reţeaua de locaţii care acceptă plata cu SEQR a ajuns la 1.250.

SEQR este o soluţie care se implementează în casa de marcat a comercianţilor şi permite plata prin scanarea unui cod QR unic, asociat casei de marcat. Clientul scanează cu telefonul mobil codul QR, validează plata cu ajutorul codului PIN personal şi primeşte chitanţa pe telefon. Aplicaţia se poate descărca gratuit din App Store, Google Play sau Windows Phone Store.

SEQR Tab prezintă o interfaţă similară unei pagini de Internet unde comerciantul va genera codul QR pentru a fi scanat de client cu aplicaţia SEQR. În plus, SEQR Tab poate fi folosită prin intermediul unui cod QR tipărit, asociat unui calculator, tablete sau smartphone de la punctul de vânzare al comerciantului, care se scanează la momentul plăţii. Primii comercianţi care au ales să implementeze SEQR Tab sunt La Mama şi Cafepedia.

Oana Nanulescu Country Manager Seamless Romania“Prin intermediul SEQR Tab le oferim comercianţilor o nouă opţiune relevantă de utilizare pentru SEQR. În plus, prin SEQR Tab le facilităm accesul la încasarea plăţilor cu telefonul mobil şi afacerilor care nu au integrat încă SEQR în sistemul de gestiune a vânzărilor precum şi micilor magazine, afacerilor de curierat şi livrări . La fel ca în cazul SEQR, investiţia pentru comercianţii care doresc să folosească SEQR Tab este practic zero, întrucât nu există costuri fixe sau de instalare. Totodată, comisioanele per tranzacţie sunt la jumătate faţă de cele percepute la plata cu cardul. De cealaltă parte, cumpărătorii vor avea aceeaşi experienţă simplă şi sigură ca şi până acum”, a declarat Oana Nanulescu, Country Manager Seamless România.

SEQR a dezvoltat în România o reţea naţională extinsă de parteneri  dintr-o gamă variată de domenii: online (IT&C, telecomunicaţii, produse pentru bebeluşi) , magazine de proximitate, fashion, restaurante, cafenele şi benzinării.

“Am reuşit să creştem la aproximativ 1.500 numărul de puncte de plată sub contract şi să asigurăm o acoperire naţională. Pentru a face accesibilă SEQR unui număr cât mai mare de utilizatori vom continua să adăugăm în lista de parteneri atât noi comercianţi, cât şi instituţii bancare”, a completat Oana Nanulescu.

SEQR a fost lansată în România în 2013, în parteneriat cu Garanti Bank, prima instituţie bancară care oferă această opţiune de plată clienţilor săi. Printre partenerii SEQR din România se numără reţelele de magazine Inmedio, Arsis, Bata şi La Femme, benzinăriile Agip, Subway Upground şi alte restaurante şi cafenele precum şi magazinele online pcgarage.ro, wuxing.ro şi bebikut.ro.

Fondată în 2001 şi activă în 26 de ţări, Seamless operează mai mult de 3,1 mld. de tranzacţii anual, prin intermediul a 525.000 puncte de vânzare active. 6.200 de comercianţi au ales deja SEQR, inclusiv cele mai mari lanţuri de magazine, de restaurante fast-food şi reţele naţionale din Suedia. SEQR a fost lansată în România în 2013, în Finlanda şi în Belgia în 2014 şi urmează să fie lansată în Portugalia în 2014.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *