SEEnthesis – Rețeaua regională de agenții independente de comunicare din sud-estul Europei, va organiza primul webinar regional pe data de 12 Mai

În contextul crizei generate de pandemia Covid-19, rețeaua SEEnthesis, prin intermediul Media Concept Store, găzduiește primul webinar regional, pe data de 12 Mai 2020, între orele 16.00 – 18.00. Media Concept Store, agenție de comunicare independentă ce activează de 10 ani pe piața din România, este unul din co-fondatorii SEEnthesis, alături de alte 6 agenții de comunicare din Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord, Albania și Croația.

SEEnthesis

Astfel, cele 7 agenții oferă servicii de comunicare integrate pe piețele din sud-estul Europei, ce reunesc 52 de milioane de consumatori.

Primul webinar regional, pe data de 12 Mai 2020

În contextul crizei generate de pandemia Covid-19, rețeaua SEEnthesis găzduiește primul webinar regional, pe data de 12 Mai 2020, între orele 16.00 – 18.00, prin intermediul platformei Zoom.

Prezentările susținute de către un reprezentant al fiecărei din cele 7 agenții, vor fi concentrate în jurul contextelor actuale de piață din fiecare țară, a schimbărilor generate de criza Covid-19 în comportamentul consumatorilor, al companiilor și în piața de media, precum și a oportunităților/amenințărilor valabile pentru perioada post Covid-19.

Webinarul se adresează companiilor care operează în prezent sau sunt interesate să își extindă activitatea în țările din sud-estul Europei.

Media Concept Store

Media Concept Store este o agenție de comunicare independentă ce activează de 10 ani pe piața din România. Fondată și dezvoltată de profesioniști cu peste 19 ani de experiență în domeniu, misiunea agentiei este aceea de a crea si implementa strategii inovative și eficiente pe care brandurile să își bazeze dezvoltarea și consistența în comunicare.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,057 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » SEEnthesis – Rețeaua regională de agenții independente de comunicare din sud-estul Europei, va organiza primul webinar regional pe data de 12 Mai
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: