Servicii de curierat de la TNT cu livrare la primele ore ale zilei oriunde în Germania

TNT anunţă noi facilităţi importante pentru serviciile sale internaţionale cu destinaţia Germania. Ȋncepând de astăzi, compania oferă servicii de livrare garantată în prima parte a zilei, pe întreg teritoriul Germaniei. Serviciile sunt disponibile atât pentru colete, cât şi pentru marfă grea sau voluminoasă.

Poza TNT

Toate companiile româneşti care exportă bunuri către Germania, cea mai importantă destinaţie comercială a Europei şi destinaţia principală pentru livrările internaţionale TNT, vor putea beneficia de avantajele unei întregi zile productive în faţa propriilor competitori.

Ȋmbunătăţirea serviciilor oferite clienţilor noştri este pilonul principal al strategiei TNT. Suntem determinaţi să extindem acoperirea şi eficienţa serviciilor noastre internaţionale în Europa şi am început cu destinaţia numărul unu: Germania” a declarant Ian Clough, Managing Director, TNT International Europe.

Transporturile clienţilor TNT vor ajunge cu o zi mai devreme la 10% din destinaţiile aflate pe teritoriul acestei ţări. Acest lucru înseamnă o dublare a numărului de localiţăti în care se pot efectua livrări în următoarea zi lucrătoare, înainte de prânz. TNT răspunde astfel cererii de servicii de transport rapid şi sigur, cu un control sporit asupra timpului de livrare.

Aceste facilităţi vor ajuta atât companiile mici şi mijlocii, precum şi firmele multinaţionale din industrii precum cea auto, high-tech, de echipamente industriale sau cea medicală şi farmaceutică, să-şi optimizeze lanţurile de aprovizionare, să se adapteze pieţei germane şi să răspundă clienţilor finali într-un mod mult mai eficient.

În domeniul FMCG, livrarea primelor mostre ale unor noi produse înainte de ora 12:00 pot fi elementul determinant în câştigarea unui contract de mare valoare. De asemenea, recepţionarea unor probe destinate testelor de calitate dimineaţa devreme asigură efectuarea imediată a unor analize complexe şi ajustarea rapidă a producţiei.

Germania este şi principalul partener comercial al României şi, implicit, al clienţilor noştri. Iată de ce oferim o gamă foarte variată de servicii pe această conexiune: de la variante cu livrare garantată înainte de 9:00, 10:00, 12:00, până la soluţii eficiente din punct de vedere costuri.  Aceste opţiuni multiple oferă flexibilitatea necesară câştigării unui contract important sau pot asigura continuitatea fluxului de producţie” a completat Bogdan Drăgotoiu, Sales & Marketing Manager, TNT România.

Extinderea acestor opţiuni de livrare se datorează celor mai recente dezvoltări operaţionale iniţiate de TNT în ultimele luni, incluzând investiţiile în reţeaua sa rutieră europeană (European Road Network) şi în hub-ul aerian de la Liege. Din noiembrie 2014, TNT a început să opereze o cursă zilnică între Liege şi Hanovra. De asemenea, o serie de alte noi programe de optimizare au vizat schimbări ale reţelelor de livrare rutieră, noi conexiuni zilnice şi procese operaţionale eficientizate.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Servicii de curierat de la TNT cu livrare la primele ore ale zilei oriunde în Germania”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 19 - 23 ianuarie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *