Serviciul Apple Pay este acum disponibil în magazinele Carrefour din Franța

Începând cu data de 19 iulie 2016, clienții pot utiliza modalitatea de plată Apple Pay, un nou mod simplu, sigur și privat pentru efectuarea plăţilor în hypermarketuri, supermarketuri și în magazinele care funcționează sub sigla Carrefour din Franța.

CarrefourLansarea Apple Pay marchează un alt moment important în implementarea strategiei inovatoare Carrefour, alături de angajamentului său de a furniza clienților o experiență de cumpărături simplificată şi practică.

Cu ajutorul serviciului Apple Pay, nu mai este nevoie de bani cash sau de cărţi de credit. Odată ce clienţii au adăugat cardul lor MasterCard PASS în Portofelul electronic, trebuie doar ca telefonul mobil (iPhone) să fie trecut pe lângă aparatul care scanează, în timp ce clientul ţine apăsat pe butonul ID-Touch. Pentru a plăti cu ajutorul ceasului Apple Watch, trebuie apăsat dublu-click pe butonul lateral, apoi se trece ecranul ceasului prin faţa aparatului care scanează. Nu este nevoie de deschiderea unei aplicaţii, iar valoarea plăţii va fi afişată automat pe ecranul device-ului.

Prin intermediul acestei modalităţi de plată, Apple Pay pune în prim plan securitatea şi protejarea vieţii private a clienţilor. Atunci când se face plata prin utilizarea unui card de credit sau de debit prin modalitatea Apple Pay, cifrele reale ale contului nu sunt stocate nici pe dispozitiv, nici pe serverele Apple. În schimb, un cod unic de cont este atribuit pe dispozitiv, urmând a fi stocat în siguranţă pentru un timp limitat, urmând apoi a fi şters, iar la fiecare tranzacţie, codul unic este diferit.

Apple Pay este uşor de configurat, iar utilizatorii vor putea beneficia în continuare de beneficiile oferite de cardurile de credit și de debit. În magazinele Carrefour din Franţa, pentru plata prin intermediul Apple Pay, sunt utilizate device-uri precum iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6 S, iPhone 6 S Plus, iPhone SE și Apple Watch.
Cumpărăturile online cu ajutorul aplicaţiilor care acceptă Apple Pay se realizează la fel de simplu, prin simpla apăsare pe butonul ID Touch şi nu este necesară completarea manuală a unor formulare lungi ce conţin repetarea condiţiilor de livrare şi facturare. În cadrul plăţilor efectuate cu ajutorul aplicaţiilor, serviciul Apple Pay se poate utiliza cu ajutorul device-urilor iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2, mini iPad 3, iPad mini 4 și iPad Pro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,957 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Servicii » Serviciul Apple Pay este acum disponibil în magazinele Carrefour din Franța
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: